banner94

banner77

banner69

banner88

Gayrimenkul Yıldızları

Yazı dizimiz “Gayrimenkulün Yıldızları”nda alanında yetkin gayrimenkul danışmalarını konuk ederek başarı yolculuklarına mercek tutmayı sürdürüyoruz. Mart sayımızın konukları Recep Türker (RS Gayrimenkul), Aydın Metin (Aydınoğulları Ay&Sa Gayrimenkul) ve Tolga Mutlu (Aktürk Gayrimenkul) oldu.

EMLAK 13.03.2024, 13:13 13.03.2024, 13:22
Gayrimenkul Yıldızları
banner66

“Bursa’nın Batı bölgesi kazandırır”

Recep Türker / RS Gayrimenkul

Görükle Balkan bölgesinde 2018-2019 yılları arasında 10 bine yakın konut projesinin başlamasıyla gayrimenkul sektörüne girdiklerini söyleyen Recep Türker, 2019 yılında RS Gayrimenkul firmasını kurdu. Aslen Almanca Öğretmeni olduğunu söyleyen Recep Türker, hizmet sektöründe çeşitli iş kollarında çalıştıktan sonra 2019 yılında RS Gayrimenkul’ü kurduğunu belirterek, Görükle Balkan bölgesinde faaliyete başladıklarını söyledi. Sorumlu emlak danışmanı olarak mesleki yeterlilik belgesine sahip olduklarını belirten Recep Türker, “Müşterilerimizin en doğru yatırımı tercih edebilmeleri için gereken tüm özeni gösteriyoruz. Ortağım Samet Şen ile birlikte işimizde kaliteden ödün vermeden profesyonel bir şekilde müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Şu an için Bursa’nın Batı kesiminde yer alan Kurtuluş, Balkan ve 30 Ağustos Mahallelerini yatırımcılara tavsiye edebilirim” şeklinde görüşlerini ifade etti.

“Piyasada durgunluk sürüyor”

Aydın Metin / Aydınoğulları Ay&Sa Gayrimenkul

Bursa’nın deneyimli gayrimenkul firmalarından biri olan Aydınoğulları Ay&Sa Gayrimenkul, 2010 yılında Aydın Metin tarafından kuruldu. Gayrimenkul sektörüne 2006 yılında girdiğini söyleyen Aydın Metin, 2020 yılında firmasına Ay&Sa ismini de eklediğini belirtti. Aydınoğulları Ay&Sa Gayrimenkul, ağırlıklı olarak Bursa’nın Batı bölgesinde faaliyetlerini hızla yürütüyor. Konut sektöründe ekonomik nedenlerden dolayı genel bir sıkıntı yaşandığını söyleyen Aydın Metin, “İnşaat sektöründe maliyetlerin yükselmesinden dolayı durgunluk yaşanıyor. Temennimiz 2024 yılında piyasanın az da olsa açılması yönünde. Bekleyip göreceğiz” dedi. Aydın Metin, Bursa’nın şu an için cazip bölgesinin Karacabey ve Teknosab arasındaki bölge olarak gördüğünü söyledi.

“Arazi en doğru yatırım”

Tolga Mutlu / Aktürk Gayrimenkul

Ticari ve sanayi gayrimenkulün yanı sıra hobi bahçeleri konusunda 10 yıldır faaliyet gösteren Aktürk Gayrimenkul’ün sahibi Tolga Mutlu, başta Orhangazi ve çevre bölgelerde faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi. Kredi faiz oranlarının yüksek olması sebebiyle yatırımcıların araziye yöneldiklerini söyleyen Tolga Mutlu, emlak piyasasının oldukça dalgalı seyrettiğini belirtti. Tolga Mutlu, en iyi yatırım aracı olarak müşterilerine arsaya yönelmelerini tavsiye ettiklerini belirterek Bursa’nın şu an için en cazip bölgelerinin başta Orhangazi ve çevresi olmak üzere şehrin batı bölgeleri olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89