banner94

banner77

banner69

banner88

BEMO Başkanı Çelebi’den yabancı yatırımcılara uyarı

BEMO Başkanı Çelebi’den yabancı yatırımcılara uyarı: BEMO logosuna dikkat ediniz.

EMLAK 11.10.2019, 11:41 19.02.2020, 00:58
BEMO Başkanı Çelebi’den yabancı yatırımcılara uyarı
banner66

Bursa Emlak Müşavirleri Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, yabancı konut alıcıları ile bir araya geldi. Buluşmada yabancı yatırımcılara uyarılarda bulunan Başkan Çelebi, “Bursa’da yatırım yaparken, ticarette bulunurken BEMO logosunun olduğu ofisleri kullanın. Çünkü o ofisler en güvenilir ofisler” dedi.

BEMO Başkanı Erdal Çelebi, BEMO Dernek Merkez’inde yabancı yatırımcılar Adel Al Fouderi ve Mohammad Alatavibi ile bir araya geldi.

Buluşmada konuşan BEMO Başkanı Erdal Çelebi, gayrimenkul danışmanlığı işinde dürüstlüğün önemine dikkat çekti. Çelebi, “Bursa olarak Bursa’da yaşanmış güzel şeylerin söylenmesi bizleri onore ediyor. Tabi bu kapsamda aracılık yapan, köprü vazifesi gören, hizmet veren ofislerimize ve yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Dürüstlük ilkelerini her daim ön planda tuttukları için teşekkür ediyoruz. Bu kapsamda BEMO olarak, Bursa’da gayrimenkul sektörüne yön verenler olarak her daim fahri elçi olarak yanlarındayız” dedi.

“BEMO’nun adalet terazisi iki tarafa da eşittir”

Emlak müşavirlerinin ülkeler arasında elçilik vazifesi gördüğüne işaret eden Çelebi, “Yaşayacağınız bu şehirde huzurlu olmanızda ve bu kapsamda yatırım yaparken herhangi yaşanan sıkıntıda BEMO’nun kapı olduğunu, buranın bir elçilik görevi üstlendiğini bilmelisiniz. Burası bir kurum. Burada hiçbir ticaret yok. Bu kurum emlakçı ve yatırımcı arasında köprü oluyor. Burada adalet terazisi iki tarafa da eşittir. Gerek alıcının gerek aracının hakkını gözettiğini doğruluktan taviz verilmediğini biliniz. Bursa’da yatırım yaparken, ticarette bulunurken BEMO logosunun ana tema olduğunu, bu logonun yer aldığı ofislerin güvenilir ofisler olduğunu unutmayın. Bu ofisler devlet tarafından denetleniyor” diye konuştu.

Ziyarette bulunan Caner Taşdemir Gayrimenkul Sahibi Caner Taşdemir de Bursa’ya olan ilgilinin her geçen gün arttığına dikkat çekti. Bursa’nın adeta bir cazibe merkezi olduğunu belirten Taşdemir, “Biz de Bursa’da hizmet veren gayrimenkul danışmanları olarak dürüstlük ilkesinden taviz vermeden hizmet ediyoruz. Bursa, bizim ortak değerimiz. Bizlerin yapacağı en ufak bir yanlış şehrimize zarar verecektir. Bizim amacımız ve gayretimizi şehrimizin bilinirliliğin ve tanınırlığının artmasıdır” şeklinde konuştu.

Bursa’dan konut alan Adel Al Fouderi ve Mohammad Alatavibi de Bursa’nın pek çok güzelliği bünyesinde barındıran bir şehir olduğuna dikkat çekerek, bu şehirde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89