banner94

banner77

banner69

banner88

TÜGEM 5 yaşında

Emlak sektörünün öncü sivil toplum kuruluşu Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği kısa adı ile TÜGEM, kuruluşunun 5. yılını, İstanbul Mihrabat Korusu'nda kutladı.

DİĞER 10.09.2021, 12:32 10.09.2021, 12:36
TÜGEM 5 yaşında
banner66

Ana sponsorluğunu Zingat’ın, destek sponsorluğunu ise Endeksa’nın yaptığı bu büyük buluşmada yeni il teşkilatlarına mazbataları da verildi. Etkinliğe, Bursa'yı temsilen, Bursa'da gayrimenkul sektörünün gelişimi için başarılı çalışmalar yapan TÜGEM Bursa İl Başkanı Göksel Birsen ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Yüzlerce üyenin bir araya geldiği buluşmada TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan “Gayrimenkul sektörünün büyümesi ve gelişmesine öncülük ederek meslektaşlarımıza uzun yıllar hizmet edecek güçlü bir sivil toplum kuruluşunu ülkemize kazandırdık. 10 kurucu üye ile başladığımız yolculukta bini aşkın üyeye, ülkemiz genelinde 24, yurtdışında ise 4 ülke temsilciliğine ulaştık. Aynı zamanda dünyanın en büyük federasyonu olan NAR üyeliğimiz onaylandı. İletişim, içerik, inovasyon ve iş birliği çerçevesinde bu büyümemiz devam edecek” diye konuştu.

Akdoğan “TÜGEM emlak danışmanlığı mesleğine değer katan, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimcileri bir araya getirdi. 5 yılda çok hızlı ve etkili bir yol kat ettik. Bugünlere gelmemizde bizlere destek olan üyelerimiz ve sponsorlarımız ile bugün bu başarımızı kutluyoruz. Yeni yaşımızda da MLS, ticari network ve üniversite iş birlikteliklerimiz ile yeni hedeflerimize erişmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Mihrabat Korusunda yemekli olarak düzenlenen etkinlikte, Türkiye genelindeki TÜGEM teşkilatları ve üyeleri yer aldı. Yaklaşık 350 davetlinin bulunduğu organizasyonda birçok sektör profesyoneli bir araya gelmiş oldu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89