banner94

banner77

banner69

banner88

TGJ Gayrimenkul ‘herkesten farklı’

Alpiş Holding bünyesinde yer alan TGJ Gayrimenkul, yurt içi ve yurt dışı gayrimenkul alım satım ve kiralama işlemlerinde sağladığı güven ve yeniliklerle sektörde fark oluşturuyor.

DİĞER 27.05.2021, 12:12 27.05.2021, 12:41
TGJ Gayrimenkul ‘herkesten farklı’
banner66

Bünyesinde pek çok farklı sektörü barındıran Alpiş Holding’in iştiraki olarak 2016 yılında kurulan TGJ Gayrimenkul, sektördeki beşinci yılında önemli bir konuma geldi. Bursa’da markalı konut projeleri üretiminde sektörün dikkat çeken oyuncularından biri olan Alpiş İnşaat’ın 27 yıllık deneyimi ile üretmiş olduğu gayrimenkullerinin yurt içi ve yurt dışı satışı, ayrıca sahip olunan konut projelerinin dışındaki diğer gayrimenkullerin satış ve kiralama hizmetleri konusunda hizmet sunan TGJ Gayrimenkul, ‘herkesten farklıyız’ mottosu ile sektöre öncülük ediyor.

MUTLU MÜŞTERİLER…

Tecrübeli ve yetkin kadrosu ile oluşturduğu yenilikçi yaklaşımlar sayesinde satış ve kiralamaya ek olarak; projelendirme ve proje yönetimi, mimari hizmetler, daire yenileme ve peyzaj çalışmaları gibi hizmetler de sunan TGJ Gayrimenkul, satış ve kiralamanın ötesinde sürdürülebilir yenilikçi ve başarılı uygulamalarla, müşterilerinin gayrimenkullerinin değerlenmesinde çözüm ortaklığı sunuyor.

TGJ Gayrimenkul AŞ. deneyimli kadrosu ile gayrimenkul alım – satım, kiralama ve aracılık işlemlerinin gerçekleştirilmesi, doğru fiyatlama / değer oluşturma, satış veya kiralama öncesi ve sonrası süreçte bütünsel destek, yurtdışı pazarlara tanıtım, alternatif müşteri kanallarının oluşturulması gibi yenilikçi uygulamalarla mutlu müşteriler oluşturuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
21°
kapalı
banner61
banner62
banner89