banner94

banner77

banner69

banner88

Resell’in mottosu: Şeffaflık ve dürüstlük

Konut Yapı’nın yeni yazı dizisi Gayrimenkulün Yıldızları’nın Temmuz ayı konuğu Resell Gayrimenkul ve Danışmanlık oldu. Gayrimenkul Danışmanı Fezda Topuz ve Gayrimenkul Danışmanı Ali Haydar Yıldırım tarafından kurulan Resell Gayrimenkul ve Danışmanlık yoluna emin adımlarla devam ediyor.

DİĞER 17.07.2023, 17:22 17.07.2023, 17:37
Resell’in mottosu: Şeffaflık ve dürüstlük
banner66

Haber: Eşref Aydemir 

Resell Gayrimenkul’un faaliyetleri hakkında bilgi veren Resell Gayrimenkul ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Fezda Topuz, gayrimenkul sektörünün yalnızca alım satımdan ibaret olmadığın ifade ederek, şeffaflık ve dürüstlüğe dikkat çekti. Topuz, “Bunu tüm samimiyetimle söylemeliyim ki kesinlikle şeffaf ve dürüst olunmalı ve bunu ilke edinmeli. Şöyle ki gayrimenkul danışmanı müşterilerinin malvarlığını yönetme sürecinde tüm taraflara şeffaf ve dürüst olmaz ise yapılan işlemler sonucunda itibarını kaybetmeye mahkum olacaktır. Gayrimenkul sektörünün yalnızca alım satımdan ibaret olmadığının farkındalığından, müşterilerimize mühendislik ve mimari bakış açısıyla hukuki yönden de tüm sonuçlarını öngörerek ve ekipçe uygulayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“DOĞRU YATIRIM İÇİN BURSA İDEAL”

Bursa’nın gözde yerleşim yerlerine de değinen Fezda Topuz, “Türkiye’deki 81 il içerisinden bir kıyas söz konusu olduğunda doğru ve yerinde yatırımlar için Bursa’nın ilk sırada olduğu kanaatimdeyim. Ülkemizde her yerleşim bölgesinde olduğu gibi son yerleşimin hemen komşuluğunda yer alan imara yeni açılmış ve bir anda üne kavuşmuş kısımlar Bursa için de gözde bölgelerdir. Örnek verecek olursak yıllar önce yapılaşmaya başlamış olan Bademli’nin çevresindeki Mürsel, Hasköy, Ülkü gibi mahalleler ve öte yandan Dağyenice şuan ve için yakın gelecekte hem alıcının hem de satıcının yüzünü güldürecek bölgelerdir” diye konuştu.

Mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarına da seslenen Topuz, sözlerini şöyle noktaladı:

“Benim şöyle bir önerim var; özellikle bu işe yeni başlamış ya da başlayacak olan genç danışman arkadaşlara; gerekli eğitimleri mutlaka başarıyla tamamlamalıdırlar ve yapacaklarını her işlemin sonuçlarını öncesinde tahmin ederek ona göre hareket etmelidirler. Kesinlikle iki tarafın da haklarını koruyarak şeffaf olarak çalışmalarını tavsiye ederim.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
11°
kapalı
banner61
banner62
banner89