banner94

banner77

banner69

banner88

Küçük banyolarda büyük fark yaratmanın yolları

İnşaat maliyetlerinin artması ve konut arzında yaşanan sıkıntılar, yaşam alanlarının da küçülmesine neden oldu. Metrekare olarak küçülen mekânlarda artık daha fonksiyonel çözümler üretmek gerekiyor.

DİĞER 21.12.2022, 10:50 18.01.2023, 22:41
Küçük banyolarda büyük fark yaratmanın yolları
banner66

Yaşam alanlarının en önemli bölümlerinden biri olan banyolarda da yaratıcı fikirlerle ortaya çıkan ürünler yerini almaya başladı.

İşte ‘Küçük banyolar için büyük fark yaratan’ banyo ürünleri…

VİESTA 

Viesta banyo ailesi, evinizdeki küçük alanları daha kullanışlı ve her ihtiyacı karşılamak adına kaliteli, estetik ve minimal çözümler sunuyor. Küçük bir eviniz varsa bir eşyayı sadece tek bir amaç için kullanmak evinizi daha da küçültecektir. Birden fazla işlevli eşya tercihleri evinizi ferah bir görünüme kavuşturacak. Örneğin çocuklar için kullanılan basamaklar içerisindeki depolama alanları, depolama dolabı içerisinde kullanılan kirli sepetleri alanı daha işlevsel kullanmaya yarar. Daha da ferah bir banyo istiyorsanız, led aydınlatmalı ürünleri tercih edebilirsiniz. Küçük alanları tasarlarken hem depolama alanı yaratmak hem de alanı olduğundan daha geniş göstermek için mobilyaları dik olarak konumlandırmak etkili bir yöntemdir. Yerden tavana kadar uzanan dolaplar, raflar ya da perdeler ve ayna kullanımları, alanın ferahlamasına ve daha kullanışlı bir hale gelmesine olanak sağlar. Koyu ve karanlık renkler, alanların daha basık ve sıkışık görünmesine sebep olurken; krem, bej ya da beyaz gibi açık renkler kullanmak alanın daha geniş ve ferah görünmesini sağlar.

BELİNZA 

Corner
Corner banyo dolabı, köşeleri de değerlendirme fırsatı sunmasının yanı sıra alt ve üst modüldeki küçük dokunuşlar sayesinde hayatınızı kolaylaştıracak. Ayna modülünün 60 cm yükseklik ve 37 cm genişliği size alan tasarrufu sağlıyor ve dolaplı olmasıyla birlikte yine kullanım kolaylığı ve işlevsellik katıyor. Corner, alt modülde frenli kapak sistemi kullanılmasıyla daha pratik ve kullanışlı bir ürün olarak tasarlandı. 70 cm yükseklik ve 46 cm yatay kullanım alanı da banyo ürünlerinizi muhafaza etmenizde size yeterli alan sağlayacaktır.

Chubby
Sıra dışı tasarım anlayışıyla tasarlanan Chuby, ahşap ve metalin uyumuyla görsel bir şölen yaratırken aynı zamanda birçok bölmesiyle de oldukça kullanışlı olmasıyla öne çıkıyor. Özel tasarım aynası, yavaş kapanır kapaklı gövdesi ve doğal ahşap kaplama ile banyonuza doğallık katıyor. Doğallığın sağlıklı ve uzun ömürlü olması için koruyucu vernik işlemi yapılan ahşaplar ürünü tasarım dışında birçok noktada ön plana çıkarıyor.

Vitole
Vitole, minimal olmasıyla size farklı şekilde değerlendirebileceğiniz alanlar sağlamakla beraber tasarım harikası 50 cm çapında olan ayna üst modülü sayesinde banyonuza estetik bir hava katacak. High gloss kapak özelliği ile yüksek bir görsellikle estetik yönünüzü cezbedecek Vitole, 50 cm yükseklik ve 50 cm genişliğe sahip. Frenli kapak sistemi ürüne pratiklik ve kullanım kolaylılığı katıyor.

City
City 40 cm en, 75 cm boy ve 12 cm derinliğe sahip. Ayna üst modülü, kişisel bakım ürünlerinizin tümünü güvenle saklarken onların nem ve ısı değişimlerine maruz kalmasını engelliyor. Ayna üst modülü ile aynı genişliğe sahip alt modül ile görsel bütünlük tamamlanırken, 68 cm yüksekliğe ve 40 cm derinliğe sahip olan alt modülün seramik lavabosu görselliği ve sağlamlılığıyla öne çıkıyor.

MARTAT

Zen

40 serisi ipek mat soft renkler ile tasarlanmış olup, küçük mekanlara renk katıyor.

Pera,

45’lik ürün lake olarak üretiliyor; müşterilerin tercihine bağlı olarak üst modülü dolaplı ve ayna etajerli olarak küçük banyolara iki alternatif sunuyor.

Rio,

55/70 cm’lik genişlikte ölçüleri ile derinliği 37 cm ile küçük mekanlara geniş kullanım alanları sağlayan lake ürünüyle banyolar daha fonksiyonel hale geliyor.

Strada,

55 cm’lik genişlikte olup; derinlikte 33 cm ile en geniş iç hazneye sahip lavabo ile banyolarda yerini alıyor. Ahşap renklerin sıcaklığı ve üst dolapta bulunan açık raf ile tüketicilere küçük mekanlarda pratik kullanım sağlıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89