banner94

banner77

banner69

banner88

Bursa'nın tarihine MimArt Mimarlık dokunuşu

Kıymetli madenler alım-satım bürosu projemiz, tarihi Bursa'mızın ticaretinin kalbinin attığı ilk yer olan Kapalı Çarşı Emir Han'da yer almaktadır.

DEKORASYON 21.12.2022, 11:37 18.01.2023, 22:42
Bursa'nın tarihine MimArt Mimarlık dokunuşu
banner66

Proje ve Tasarım: MimArt Mimarlık

Proje Adı: Gençay Kıymetli Madenler Alım- Satım Bürosu

Yazı: İçmimar Gizem Durkan- Mimar Tahir Kıraç

 40 metrekarelik alanı ve köklü tarihi olan bu mekânda, Bursa'nın yeşilinden ilham alarak, yeşil ve beyaz renkleri ahşabın sıcaklığıyla harmanlayıp günümüze uyumlu hale getirdik. Gold boya kaplama oval kemerli özel tasarım giriş kapısından girdiğinizde solda meşe kaplama ve gold alın detaylı alım-satım bankosu sizi karşılıyor. Öncesinde de kemerli kubbeli tonoz tavan olarak inşa edilmiş olan projenin bu formuna sadık kalarak, banko arkası ve banko karşısı duvarda yatay gold şerit detaylı, lambri duvar mobilya giydirme uygulandı.

Oval kemerli nervürlü cam kapıdan girdiğimizde ise, özel görüşmelerin ve yüklü alım-satım işlemlerinin rahat yapılacağı yönetici ofisi yer almaktadır. Yine bu alandaki duvarlarda da yatay gold şerit detaylı lambri duvar mobilya giydirme uygulayıp mekân sürekliliğini sağlayarak, kapıyla ayrılan metrekare olarak küçük olan bu iki bölümü, kapı açıldığında tek bir alan ferahlığı yaratma hissine büründürdük.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89