banner94

banner77

banner69

banner88

KRD Yapı, yatırımının karşılığını alıyor

KRD Yapı kurucu ortaklarından Sedat Şakir, şirketlerini yeni kurmalarına rağmen sektördeki yaklaşık 30 yıllık deneyim ile geleceğe emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

DİĞER 23.12.2021, 14:45 24.12.2021, 12:13
KRD Yapı, yatırımının karşılığını alıyor
banner66

2021 Nisan ayında faaliyetlerine başlayan KRD Yapı, Karadağ Yapı ve Sedat Şakir ortaklığı ile kuruldu. Bursa başta olmak üzere Bilecik, Eskişehir, Yalova, Balıkesir ve Kütahya’da hizmet ettiklerini belirten KRD Yapı kurucu ortaklarından Sedat Şakir, KRD Yapı Malzemeleri olarak şehir şebeke içme suyu, drenaj, sondaj, damlama sulama, otomatik sulama, doğalgaz borusu, vana grupları, radyatör ve yardımcı ürünleri ile alçı, alçıpan, betopan bunların yanı sıra taş yünü, cam yünü gibi altyapı ve üstyapı boruları ile belli başlı inşaat malzemelerinin toptan satışını yaptıklarını söyledi.

Şakir , “15 yıl Polisan Boya’nın Bursa bölge müdürlüğünü yaptım. 10 yıl Pak Plastik’te Güney Marmara Bölge Müdürü olarak çalıştıktan sonra 1,5 yıl da Kalde’de bölge müdürü olarak görev yaptım. Nisan 2021’de Karadağ Yapı ile birlikte KRD Yapı’yı kurduk. Genç bir şirket olmamıza rağmen geride 30 yıla yakın bir sektör tecrübemiz var. Kendime ve ortaklarıma inanıyorum. Çok güzel bir ekip kurduk. Ağırlıklı olarak iş hayatından daha önce tanıdığımız bayilerle çalışmaya devam ediyoruz. Ciddi bir yatırım yaptık. Bunun da karşılığını alıyoruz. Ayrıca bulunduğumuz lokasyona da hareketlilik kazandırdık” dedi.

Müteahhit veya tüketiciye satış yapmadıklarını daha çok ara toptancılarla çalıştıklarına işaret eden Sedat Şakir, kurumsal şirketlerden gelen iş ilişkileri olduğunu bu nedenle her bölgede ara toptancılar oluşturduklarını kaydetti.

Şakir, sektörde maliyetlerin ciddi anlamda yükseldiğini bu ortamda ayakta kalmanın birçok firma için zor olduğunu, herkesin birbirini kollayarak iş yapmaya çalıştığını belirtti.

2022 yılını öngörmenin şu aşamada mümkün olmadığını ifade eden Şakir, KRD Yapı özelinde ise yeni yılda eksikliklerini gözden geçirip, bunları düzeltmeye çalışacaklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89