banner94

banner77

banner69

banner88

İnşaat firmalarının çözüm ortağı: Ser Yapı

İç ve dış cephe konusunda uzman olan Ser Yapı Koruma, şehirdeki önemli projelere imzasını atıyor.

DİĞER 20.09.2021, 09:59 23.09.2021, 15:49
İnşaat firmalarının çözüm ortağı: Ser Yapı
banner66

Boya ve kimya sanayinde 30 yıla yaklaşan tecrübesiyle pek çok özel projeye katkı sunan Ser Yapı Koruma firması, şu anda Ali Bostancı İnşaat tarafından Soğanlı Mahallesi’nde yapımı devam eden 7. Etap projesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Ser Yapı Koruma firması Genel Müdürü Serdar Görücü, Bursa’da yapılan pek çok nitelikli konutta imzalarının olduğunu ifade etti. Şu an çalıştıkları 7. Etap projesinde Redacril Koza püskürtme kaplama boyasını kullandıklarını belirten Görücü, “Bursa’nın önemli projelerinde bu ürünü kullanıyoruz. Bu ürün, dış cephe kaplamanın yanı sıra aynı zamanda konutların otoparklarında brüt beton üzeri hataları kapattığından dolayı çok tercih ediliyor. Şu an bu projenin tavan ve duvarlar olmak üzere otoparklarını boyuyoruz. Örtücülüğü ve içerisindeki perlit maddesinden dolayı ses yankılanmasını önlüyor. Aynı zamanda yalıtım özelliği de var. Müteahhitler genelde bu uygulamayı tercih ediyor. Brüt betonlarda bulunan bozuk satıhları daha iyi örttüğü için” diye konuştu.

“Markaya olan aidiyetimiz artıyor”

Redacril Koza ürünleriyle uzun bir zamandır birlikte çalıştıklarını da söyleyen Görücü, “Markanın çözüm odaklı olması bize ve ekiplerimize uygulama kolaylığı sağlıyor. Bu sebeple ürünlerimizde öncelikle Redacril Koza’ya yer veriyoruz. Projelerimizin başlangıçtan anahtar teslim zamanına kadar olan bütün süreçlerinde firma yetkişlilerin yanımızda olması markaya olan aidiyetimizi artırıyor” dedi.

Bursa’da önemli inşaat firmaları ile çalıştıklarını ifade eden Görücü, “Murat Özer İnşaat’ın perde duvarları ve sosyal tesislerinde, Bakyapı’nın perde duvarlarında Bakgör, Göryapı, Ona İnşaat, Özgür Kavaklı gibi inşaat firmalarının büyük projelerinde çalışıyoruz” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89