banner94

banner77

banner69

banner88

HKMO'dan çekişmeli Bowling Turnuvası..

Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şube’nin geleneksel bowling turnuvasının 17'ncisi Korupark Bowling salonunda düzenlendi. 13 takımın yarıştığı turnuvanın kazananı Kadastro Müdürlüğü takımı oldu.

DİĞER 25.12.2021, 11:13
HKMO'dan çekişmeli Bowling Turnuvası..
banner66

HKMO Bursa Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen bowling turnuvası yoğun ilgi gördü.

5’er kişiden oluşan 13 takımın çekişmeli ve heyecanlı mücadeleleri sahne olan 17'nci HKMO Geleneksel Geleneksel Bowling Turnuvası'nda birinciliği Kadastro Müdürlüğü takımı göğüslerken Başkan Başar Bulut’unda içinde yer alan Büyükşehir Belediyesi ise ikinci oldu.

Turnuvanın ödül töreninde konuşan HKMO Bursa Şubesi Başkanı Başar Bulut, her yıl genç üyelerini buluşturmak için çeşitli etkinlikler organize ettiklerini, bowling turnuvası da bu etkinliklerden biri olduğunu ifade etti.

"AMACIMIZ ÜYELERİMİZİ BULUŞTURMAK"

Başkan Başar Bulut sözlerini şöyle sürdürdü, "Geleneksel olarak her yıl üyelerimizin talebine bağlı olarak bazen bir bazen de iki kere düzenlediğimiz bowlingde üyelerimizle eğlenmekten çok mutlu oluyoruz. Geçen yıl pandemi nedeniyle ara vermek durumunda kaldığımız etkinliklerimize devam ediyoruz. Hem duayen meslektaşlarımıza hem de aramıza yeni katılan genç üyelerimize yönelik projelerimiz ve sinerji programlarımız devam ediyor. Burada bizim amacımız üyelerimizin arasındaki iletişimi arttırmak. Centilmence yarışan üyelerimize çok teşekkür ederim"

17'nci Bowling turnuvası takımların fotoğraf çekimiyle son buldu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89