banner94

banner77

banner69

banner88

Görsel dünyaya atılan imza : Fixo Studio

Bursa merkezli görselleştirme ajansı olan FİXO Studio, kurulduğu günden bu yana imza attığı projelerle 3D görselleştirme, 3D animasyon filmleri, grafik tasarım hizmetleri, etkileşimli uygulamalar ve oyun geliştirme alanlarında adından söz ettiriyor.

DİĞER 16.05.2023, 11:33
Görsel dünyaya atılan imza : Fixo Studio
banner66

FİXO Studio Kurucusu Burak Taşkın, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık eğitiminden sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde grafik tasarımcı olarak çalışmaya başladı. Bu kurumda 19 yılı aşkın deneyime sahip olan Burak Taşkın, 2021 yılında uzun yıllar boyunca çalıştığı Büyükşehir Belediyesi’nden ayrılarak Fixo Studio'yu kurdu.

Fixo Studio'nun görselleştirme hizmetlerinin, proje başlamadan önce tasarımlarını müşterilere ve yatırımcılara sergilemesi gereken mimarlık ofisleri, iç mimarlar ve inşaat şirketleri için özellikle yararlı olduğunu belirten Burak Taşkın, “Firmamız mimari görselleştirme hizmetlerinin yanı sıra endüstriyel ürün görselleştirmeleri ve grafik tasarım alanlarında da iddialıdır. Müşterilerimiz için çok çeşitli yenilikçi çözümler sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Taşkın ayrıca, “Tasarım ekiplerimiz, bir markanın mesajını etkili bir şekilde ileten, görsel olarak çarpıcı tasarımlar oluşturma tutkusuna ve ayrıntılara dikkat ediyor. Fixo Studio olarak küresel bir Metaverse projesi üzerinde de çalışıyoruz. Proje, kullanıcıların birbirleriyle yeni ve heyecan verici yollarla etkileşime girebilecekleri sanal bir dünya oluşturmayı amaçlıyor” ifadelerini kullandı.

İletişim ve eğlencenin geleceğinin Metaverse'de olduğuna inandıklarını belirten Burak Taşkın, şunları söyledi:

"Amacımız, insanların sanal bir alanda bağlantı kurabilecekleri, işbirliği yapabilecekleri ve yeni etkileşimler deneyimleyebilecekleri bir platform oluşturmak. İleriye dönük olarak, Fixo Studio'nun büyüme ve genişleme için iddialı planları var. Şirket, çeşitli sektörlerdeki müşterileri için yenilikçi çözümler sunmaya devam ederken, aynı zamanda uluslararası pazardaki varlıklarını genişletmeye odaklanmayı hedefliyor. Birden fazla alandaki uzmanlıkları ve estetiğe olan tutkuları ile Fixo Studio, endüstride önemli bir oyuncu olmak için iyi bir konumdadır.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner89