banner94

banner77

banner69

banner88

FCB Interiors, yurt dışına odaklandı

İç mimari, tasarım ve uygulama projelerinde başarılı işlere imza atarak 2021 yılını başarılı bir şekilde geride bırakan FCB Interiors, 2022 yılı hedeflerine odaklandı.

DİĞER 23.12.2021, 14:26 24.12.2021, 12:13
FCB Interiors, yurt dışına odaklandı
banner66

Yurt içinde ve yurt dışında iç mimari projeler üreten ve bunların uygulamasını yapan iç mimarlık ve inşaat firması olan FCB Interiors tüm zorluklara rağmen önemli işlere imza atmaya devam ediyor.

FCB İnşaat olarak endüstriyel yapılarda, FCB Interiors olarak da özel konut projelerinde faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden FCB Interiors Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Can Bozkurt, “Bursa’nın çeşitli sanayi bölgelerinde endüstriyel yapılara iç mimari tasarım ve inşaat hizmetleri veriyoruz. Lüks konut projeleri üretiyoruz. İstanbul Bebek’ten Merter Tekstil Merkezine kadar çeşitli projelere imza attık. İsviçre ve Polonya’da devam eden projelerimiz var. Hem yurt içi hem yurt dışı iç mimari proje ve inşaat faaliyetleri gösteren bir firmayız. Bununla birlikte yurt dışında devam eden restoran projelerimiz bulunmakta” dedi.

Son dönemde yurt dışında önemli bir atılım gerçekleştirdiklerini ifade eden Bozkurt, “İsviçre ve Polonya’da devam eden projelerimiz var. Bu yıl Almanya, Fransa, Azerbaycan, Kıbrıs, Polonya ve İsviçre’ye çeşitli görüşmeler için gittik. Yavaş yavaş yurt dışı projelere yoğunlaşmaya başladık” diye konuştu. Genç bir girişimci olarak, gelecek hedeflerinden de bahseden Bozkurt, “Ülkemizde ve yurt dışında konsept projelere imza atmak istiyoruz. Kur artışlarınızı kendi adımıza avantaja çevirerek daha fazla yurt dışına açılmayı planlıyoruz. Kabuğunu kırmış, bünyesinde birçok tasarımcının çalıştığı ulusal bir iç mimarlık firması olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yılı geride bırakmaya hazırlandığımız bugünlerde 2021’i ve sektörü değerlendiren Bozkurt, “Biz 2021 yılı içinde ciddi bir ivme kazandık. Hem yurtiçi hem yurtdışı projelerimiz yoğunlaştı. Sanayide birçok farklı yapının hem yapısal dönüşümüne, hem iç mimari dönüşümüne imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Kur artışları her ne kadar maliyetlerimizi etkilese de ticari faaliyetlerimiz devam ediyor. Önümüzdeki yıl bu ivmelenmeyi devam ettireceğimize ve daha fazla yurt dışı projelerine imza atacağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89