banner94

banner77

banner69

banner88

Creavit’ten 20 milyon dolarlık yatırım hamlesi

50 yıllık deneyimiyle banyosunda konfor ve estetik arayan herkes için çözümler üreten Türkiye’nin global banyo markası Creavit, pandemi döneminde de yatırımlarına devam ediyor.

DİĞER 22.04.2021, 10:11
Creavit’ten 20 milyon dolarlık yatırım hamlesi
banner66

50 yıldan fazla sektör deneyiminden güç alarak ıslak mekan ürünleri sektöründe faaliyet gösteren ve altı ayrı ürün kategorisinde, banyosunda konfor ve estetik arayan herkes için çözümler üreten Creavit, üretim kapasitesini ve ürün çeşitliliğini genişletmek amacıyla yaklaşık 20 milyon dolarlık yatırım hamlesi başlattı. Bu yatırım sonucunda üretim kapasitesini %45-50 oranında arttırmayı hedefleyen Creavit, 5 kıtada 65 ülkede değişen tüketici ihtiyaçlarını karşılamak ve pazar payını yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor. Yeni yatırımla, üretim hattındaki basınçlı döküm makinesinden döküm tezgahlarına, sırlama robotlarından  fırınlara kadar tüm bölümlerde üretimde yüksek öneme sahip ekipman sayısını önemli ölçüde arttıran Creavit, kapalı üretim alanını ise 200.000 metrekareden 230.000 metrekareye çıkarıyor.

Creavit Genel Müdürü Hasan Tuzcuoğlu, bu süreçle ilgili olarak; Creavit’in 2015 yılından bu yana her yıl gerek kapasiteye, gerek teknolojiye, gerekse insan kaynağına yatırım yapmaya devam ettiklerini, 2021 yılı yatırımlarıyla araştırma geliştirme süreçlerini daha da ilerleterek, tüketicilerin tercihlerini en iyi şekilde algılayıp, ihtiyaçlar doğrultusunda hijyen odaklı, inovatif ve fonksiyonel ürünler geliştirmeye ve üretmeye devam edeceklerini söyledi. 

Creavit Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çanakcı ise, yaptıkları yatırımlarla  ihracat rakamlarını daha da arttırmayı ve Türkiye ekonomisine katkı yapmaya devam etmek istediklerini aktardı. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
24°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89