banner94

banner77

banner69

banner88

Bursa’nın çiçeği burnunda ofisi Bağ Mimarlık

Küçük yaşlarda resim yarışmalarına katılarak çeşitli ödüller kazanan Ayşegül Özbağkıran’ın, resim yapmayı sevmesi mimarlık bölümünü tercih etmesinde etkili olmuş.

DİĞER 14.07.2022, 11:40
Bursa’nın çiçeği burnunda ofisi Bağ Mimarlık
banner66

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden 2015 yılında mezun olan Özbağkıran, lisans eğitiminde eski eserlere özel bir ilgisi olması nedeniyle İstanbul Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü’nde restorasyon özelinde stajlar yaparak restorasyon alanında ilk deneyimlerini edindi. 2015 yılından itibaren Bursa’da restorasyon, mimari proje ve uygulama hizmetleri sunan çeşitli mimarlık ofislerinde çalışan Ayşegül Özbağkıran, 2022 yılında kendi firması Bağ Mimarlık’ı kurarak sektöre adım attı.

Özbağkıran, “Amacımız restorasyon ve üstyapı projelerinde tarihi şehrimiz Bursa’ya mimarlık adına katkı sağlamak. Kamu binalarından ticari yapılara, konutlardan rekreasyon alanlarına kadar geniş bir yelpazede projelere imza atmak niyetiyle Bağ Mimarlık olarak Bursa’da hizmet vermeye başladık” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89