banner94

banner77

banner69

banner88

Bursa’da bir dünya markası doğuyor

Gayrimenkul sektörüne itibarlı ve güçlü duruşu ile yeni bir vizyon getiren Global Franchising Markası Dialog Türkiye, dünyaya açılıyor.

DİĞER 25.10.2021, 13:55
Bursa’da bir dünya markası doğuyor
banner66

2017 Yılında Bursa’dan; adil kazanç, sürdürülebilir hizmet, yenilikçi bir şirket olma hedefi ile bir araya gelen Übeyt Işık, Selma Arabacı, Prof. Dr. Elif Karakurt Tosun kısa zamanda gayrimenkul sektöründe büyük ses getirmeyi başardılar. Zamanla kadrolarına dahil ettikleri donanımlı gayrimenkul danışmanları, marka isim haline gelmiş bölgesel uzmanlıklara sahip brokerları ile ulusal ve uluslararası başarılara imza attılar. Dialog Türkiye yöneticilerine göre başarılarının en büyük sırrı; adil ve eşit paylaşım modeli.

Son zamanlarda önemini giderek arttıran marka kavramını en etkin şekilde yorumlayan Dialog Türkiye ekibi, modern ve kurumsal imajı, markalaşma becerilerinin dışında, bünyesinde yer alan her bir paydaş ile kendi kültürünü inşa ederek sektörde fark yarattılar. Herkesin uyum içerisinde çalışabildiği, eşitlikçi, sorumluluk sahibi bir şirket olmak için aktif bir şekilde çalışmalar yürüten Dialog Türkiye, marka olarak efektif bir şekilde değer kazanmaya devam ediyor.

Gayrimenkul ofislerine de kaynak sağlıyor

Aynı zamanda kendi inşaat projeleri ile sürdürülebilir finans sorununa da kalıcı çözüm üretmiş olan şirket, sürekli olarak gayrimenkul ofislerine de kaynak sağlıyor. Bünyelerinde oluşturdukları Dialog Arsa/Arazi Akademi ve Dialog Ticari ile de 360 derece gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor.

Eğitim öncelikli bir marka olduğunu her fırsatta dile getiren Dialog Türkiye yetkilileri, Dialog Eğitim Akademisi işbirliği ile evrensel nitelikte bir eğitim sistemiyle markasını geleceğe taşıyor. Uluslararası gelişim stratejisinin de temel taşı olarak planladıkları eğitim modeli ile her gayrimenkul danışmanını markanın güçlü bir temsilcisi haline getirmekte ve geleceklerini inşa etme fırsatı veriyorlar.

Ülkenin ekonomisine ivme kazandırmayı bir sorumluluk olarak gören Dialog Türkiye yönetim kurulu, ülkemizin gayrimenkul sektöründeki gücünü dünyaya kanıtlamayı misyon haline getirdi. Bursa’da filizlenen bayilikleri ile başlayan kıvılcım, kısa sürede Avrupa’dan, Asya’ya kadar uzanmakta, Dialog Türkiye güçlü bir irade ile büyümeye devam etmekte. Tüm bu çerçevede Bursa’nın öncü markası olmuş, gayrimenkul alanında başarı odaklı eğitim sistemi, teknolojik altyapısı, yatırımcı, proje desteği, finansal gücü, bölgesel uzmanlıkları donanımlı kadrosu ile Dialog Türkiye ülke sınırlarını aşıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89