banner94

banner77

banner69

banner88

'Bursa Archifest' 2022 Ekim’de

Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan ancak pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamayan 'Bursa Archifest' etkinliğinin üçüncüsü için çalışmalar başladı.

DİĞER 13.06.2022, 17:40
'Bursa Archifest' 2022 Ekim’de
banner66

2022 Yılı Mimarlık Haftası kapsamında Ekim ayında yapılması planlanan etkinlikte yine Türkiye’nin başarılı meslek profesyonelleri ağırlanacak, söyleşiler, sergiler, atölyeler, tanıtım sunumları ve konserler de yer alacak.

Bu yıl festivalin, kapsamı genişletmek, etkinlik çeşitliliğini çoğaltmak ve daha çok katılımcıyı ağırlayabilmek için birçok konferans salonunun ve sergi alanının yer aldığı Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi'nde (BAOB) yapılması planlanıyor. Etkinliğin 2022 mottosu da yakın zamanda açıklanacak.

Bursa'nın tek mimarlık festivali olan Bursa Architecture Fest’in (Bursa Archifest) ilki, 2018' de gerçekleşti. İki gün süren ve dolu dolu geçen bir etkinlik olan Bursa Archifest ayrıca sponsor firmaların festival alanındaki gerek sergileri gerekse mini atölyeleri ile farklı ürünlerinin/çözümlerinin mimarlar tarafından keşfedilmesini sağlıyor.

İkincisi 2019 yılında 'Şehre İkinci Bir Şans Ver' mottosuyla gerçekleşen mimarlık festivali, Türkiye genelinden birçok başarılı profesyoneli ve ziyaretçiyi ağırladı, farklı konu başlıklarıyla nitelikli bir tartışma ortamı yarattı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
kapalı
banner61
banner62
banner89