banner94

banner77

banner69

banner88

BLN Mekanik, kalitesiyle dünyaya açılıyor

Konut ve endüstri yapıları için ısıtma, soğutma, havalandırma, yangın tertibatı sistemleri uygulaması alanında tecrübeli kadrosu, kalite ve güven odaklı çalışma anlayışı ile adından söz ettiren BLN Mekanik Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi dünya genelinde de birçok ülkede hayata geçirdiği projelerle öne çıkıyor.

DİĞER 15.08.2023, 17:31
BLN Mekanik, kalitesiyle dünyaya açılıyor
banner66

BLN Mekanik Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Belen, çalışma ve projelerini gazetemize anlattı. Firmalarının 2016 yılında kurulduğunu söyleyen Özgür Belen, “İşlerimize ilk önce Üçevler Mahallesi’nde başladık, daha sonra Ata Bulvarı üzerindeki ofisimize taşındık. Şu anda 145 personelimizle hizmet veriyoruz. Ayrıca 13 kişilik yönetici kadromuz var. Bünyemizde mimarımız mevcut, özel müşterilerimizin tasarımlarını yapıyoruz. Dünyanın birçok yerine hizmet veriyoruz. Saraybosna’da bir otel projemiz oldu. Şu anda ikinci otel projemizi başlatmış bulunuyoruz. Daha sonra Özbekistan’da tekstil sektörü üzerine üç fabrika projemizi bitirdik, dördüncüsüne başladık. Yine şu anda Nijerya’da yine tekstil üzerine bir fabrikanın yapımını sürdürüyoruz, ikincisi için de anlaştık” dedi.

Türkiye genelinde bir çok şehirde projeler ürettiklerini anlatan Özgür Belen, çalışmayı seven ve adeta aile gibi samimi bir ekibe sahip olduklarını belirterek, “Bursa’da 19 tane şantiyemiz mevcut. Bunun dışında şehrin birçok bölgesinde villa konseptinde projeler yapıyoruz. Şehir dışında da Ankara’da 52 katlı iki projemiz var. İzmir Çeşme’de yatırım ve getiri maliyetleri yüksek konsept projelerimiz bulunuyor. Yine İzmir Torbalı, Mustafakemalpaşa, Aydın, İstanbul’un bir çok bölgesinde, Şanlıurfa’da, Alanya’da, Van’da projelerimiz var. Trabzon ve Eskişehir’de, Kayseri’de projeler yaptık. Yanı sıra resmi daireler için de işler yapıyoruz. Çalışmayı seven ve birbirine aile gibi bağlı bir ekibiz. Yeri geliyor, elemanlarım için kız istemeye dahi gidiyorum. Tüm personelim bana ulaşabiliyor. Yıllardır inşaat piyasası içerisinde olduğumuz için bizim kendimize özgü bir tarzımız var. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti anlayışı ile çalışıyoruz. Bizim saatimiz de bozuk, 7/24 hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.

1998 yılında bu mesleğe girdiğinden bu yana bu mesleğin her aşamasında bulunduğunu aktaran Özgür Belen, şunları söyledi:

“Alanımda çok tecrübeliyim. Bizim için müşteri güveni çok önemli. Yapamayacağımız işlerin sözünü vermiyoruz, aldığımız işleri termin süresinin öncesinde teslim ediyoruz. Spesifik malzemeler hariç depolarımızda her dönemde gerekli malzemeler vardır. Biz işlerimizi kendi personelimizle yaptığımızdan fiyat konusunda avantaj sağlayabiliyoruz. Bizim yaptığımız işlerde kullandığımız ürünlerin kalitesi de çok önemli. Kaliteden ödün vermemeye çalışıyoruz. Bizim yaptığımız iş bittikten sonra girilmeyen bir iş, bir proje için binaya en önce biz gireriz, en son biz çıkarız. Müteahhitlerle de, projenin bitiminde son kullanıcılarla da muhatap oluyoruz. Bu yüzden yüzde yüz güven sağlayabilmek bizim işimizde çok önemli. Ben bu işe tek başıma ve bir şahıs şirketi olarak başladım, şu anda 145 personelli bir anonim şirketiz. Kuruluşumuzdan bu yana güven ve kalite esaslı çalışmalarımızla hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89