banner94

banner77

banner69

banner88

Kaleli ürünleriyle banyo tasarımında püf noktalar

Yaşam alanları içerisinde önemli bir yere sahip olan banyolar, hem evinizin genel tasarımı ile uyumlu olmalı hem de kendi içerisinde uyumu yakalamalı.

DEKORASYON 15.08.2023, 17:37
Kaleli ürünleriyle banyo tasarımında püf noktalar
banner66

Banyoların en ideal hale gelmesi için dikkat edilmesi gereken başlıklar için ihtiyaç duyacağınız ürünlerin en seçkin markaları arasında yer alan Kütahya Seramik, Viesta Banyo, Kabinet, ECA, Serel, Radiva, Sanica, Newarc, Ideal Standart, Lucco, Creavit, Esvit, Turkuaz, Sanovit, Aryak ve daha fazlası Numan Kaleli mağazalarında sizleri bekliyor.

Numan Kaleli mağazalarında yer alan ürünlere ulaşmadan önce banyolarınızda öncelikle ihtiyacınız olan kalemleri belirleyin. Banyonuzda istediğiniz stili (modern, klasik, minimalist, geometrik, İskandinav vb. gibi) istediğiniz renk tonlarıyla birlikte belirleyin.

Bunu yaparken seçtiğiniz ürünlerin bakım ve temizlik ihtiyaçlarını göz önünde bulundurun. Ayrıca, banyo dolapları ve havlupan gibi aksesuarlarla yerinizi efektif kullanın. Tüm bunların yanında yaşam alanlarının en önemlilerinden biri olan banyolarda modası geçmeyen trend ürünler tercih edin.


Seramik, duşakabin, vitrifiye ürünleri, armatür ve bataryalar, değiştirme sıklığı az olan ürünler olmadığı için kullanım ergonomisiyle beraber modası hemen geçmeyecek, trend ürün seçmenizde fayda var. Üzerinden yıllar geçmiş olsa da halen beğeneceğinizi düşündüğünüz, kolay temizlenebilir, kullanımı rahat ürünler banyonuzu en ideal hale getirmek için yeterli olacak.



 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89