banner94

banner77

banner69

banner88

Banyo ve mutfaklarda zevkli dokunuşlarla renkli dünyalar

Yaşam alanlarının en çok vakit geçirilen bölümlerinden banyo ve mutfaklar 2023’ün yenilikçi ve cesur tasarımlarıyla renkleniyor.

DİĞER 14.02.2023, 18:27
Banyo ve mutfaklarda zevkli dokunuşlarla renkli dünyalar
banner66

RENK ve DESEN dansı

Viena & Viesta

RENK ve DESEN dansı

Günümüzün mutfak ve banyo anlayışı, daha fazla zaman geçirilen alanlara dönüşürken, kullanıcı profilinin de bu alanlardan beklentisi artmaktadır. Viena Mutfak ve Viesta Banyo koleksiyonlarımızın tasarım aşamasında, kullanıcılarının fonksiyonel beklentilerini karşılamasının yanı sıra, haz veren renk ve çizgileri ile duygusal bağ kurabilmelerini de hedeflemekteyiz.

Geniş renk skalamız içerisinde siyah, beyaz, vizon, bej, gri, açık gri, antrasit, kum gri gibi trend olan soft renkler, ahşap kaplama renklerinde ceviz, tik, meşe, sapelli, kapaklarda ise düz ve fugalı modellerimiz kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Değişen trendlere, kendini yenileyen, modern bir yaklaşım ile uyum sağlayarak, banyo ve mutfak koleksiyonlarımızı sürekli olarak modernize ediyor, kullanıcılarımızı son moda mobilya ile buluşturabilmek için büyük bir azim ve titizlikle çalışıyoruz.

MOTİF YAPI’DAN MEKÂNDA RENKLERİN ETKİSİ

Yaşadığımız mekânlarda farklı renkleri kullanmak yerine klasik bir renk paletiyle hayatımıza devam ediyoruz. Oysaki bazı dokunuşlarla mekânlarımızı daha estetik yaşam mekânları haline dönüştürebiliriz. Özellikle son yıllarda, ıslak mekânlardan biri olan banyolarda cesur renkler ön plana çıkıyor. Yaşam alanlarımızda renkleri ve dokuları kullanarak istediğimiz etkiyi verebiliriz. Etkili kullanılan renkler kullanıcının tasarım dilini mekânlara yansıtır. Fakat bu kararları verirken uzman tasarımcılardan yardım alarak renklerin uyumlu bir palet oluşturmasını sağlayabiliriz. 

Motif Yapı olarak ürünlerimizden oluşan bir görsel hazırladık. Farklı markaların bulunduğu bu görselin kendi renk paletini oluşturduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Diğer ürünlerimizi daha yakından görmek için mağazamıza bekleriz.

BELİNZA'DAN HER AYRINTIYA DEĞER KATAN TASARIMLAR 

ARİA

Ev dekorasyonunda özellikle son zamanlarda en çok tercih edilen minimalist metal tasarım yaklaşımı ile tasarladığımız Aria, çoğu ev dekorasyonuyla uyumlu olmasından dolayı tercih edilebilir.

Pera/Beyaz renk banyonuza refah bir hava katarken; MDF Lam Kapak, Frenli Kapak, Frenli Çekmece ile uzun ömürlü ve güvenli olmasıyla içinizi rahatlatacak. Aria; 40 cm genişlik ve 140 cm yüksekliğinde oldukça işlevsel banyo dolabına, 110 cm genişlik ve 80 cm yüksekliğe sahip alt modülün içinde birçok malzemelerinizi koyacak 50 cm rafa, boy dolabının yanında 25 cm en ve 65 cm yüksekliğinde kozmetik dolabına ve son olarak 65 cm estetik kare aynaya sahip.

TETRA

Modern görünüme sahip, geleneksel banyo dolabı olarak ele alabileceğimiz Tetra; üst modül, alt modül ve boy dolabı olmak üzere üç parçadan oluşur. Aynalı üst modül 67cm yükseklik ve 75cm genişliğe sahip olmasıyla birlikte çift kapaklı dolap özelliği taşımaktadır. Uzun ömürlü ve sağlamlığı yüksek seramik lavabonun bulunduğu alt modül, 50cm yükseklik ve 80cm genişlikle oldukça kullanışlı olmasının yanı sıra sağ tarafta fonksiyonel kullanıma uygun iki adet frenli çekmeceye sahip. 40cm genişlik ve 135cm yükseklikteki boy dolabı da oldukça çok kullanışlı olmasıyla beraber size yer avantajı sağlayacaktır. Tetra, Beyaz ve Rebab olmak üzere iki renk varyantına sahip.

TWİST

Belinza’nın yeni kataloğunun en şirin ve sevimli üyesi Twist’in, antrasit ve turuncu olmak üzere iki renk varyantı bulunuyor.

Ayna üst modül ve alt modül olmak üzere iki bölümden oluşan Twist’in alt bölümü, 52cm yükseklik ve 65cm genişliğe sahipken; üst bölümü, 60cm genişliğinde ve 90 cm yüksekliğinde oval bir aynadan oluşuyor.

Frenli kapak, çerçeveli ayna ve bas aç özellikleriyle fonksiyonel Twist hem şirinliği ile hem de kullanışlığıyla gözdeniz olabilir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89