banner94

banner77

banner69

banner88

Banyo ve mutfaklarda ‘pratik tarz’ konuşuyor

Yaşam alanlarının en çok vakit geçirilen bölümlerinden banyo ve mutfaklarda yenilikçi ve şık tasarımlar pratik fikirlerle buluşturularak hayata kolaylık ve konfor katılıyor. Birbirinden güçlü marka ve firmaların ürün koleksiyonunda yerini alan pratik fikirler ve tasarımlar sayesinde mekanların yeni tarzı artık pratiklik…

DİĞER 13.06.2023, 12:48
Banyo ve mutfaklarda ‘pratik tarz’ konuşuyor
banner66

İyi fikirler, doğru mekânlar

Belinza’nın yenilikçi koleksiyonunda yer alan ‘İyi fikirler’ seçkisi arasında dört ürün konforu, pratikliği ve yaşam alanlarına getirdiği tazeliğiyle dikkati çekiyor.

LEGNO

Minimalist tasarım anlayışıyla tasarlanan Legno ile banyonuz şıklıkla bezenecek. Üst modülde yer alan 65 cm. genişliğe, 85 cm. yüksekliğe sahip aynanın yanında 25 cm. genişliğe ve 75 cm. yüksekliğe sahip kozmetik dolabı bulunuyor. İşlevsel iki çekmeceli ve özel havluluk alanı bulunan alt modül, 74 cm. yükseklikle ve 100 cm. genişlikle oldukça işlevsel bir saklama alanı avantajı sağlıyor. 40 cm. genişlik ve 165 cm. yüksekliğinde iki bölmeden oluşan boy dolabıyla beraber banyonuzda ihtiyaç duyduğunuz depolama alanına sahip olacaksınız.

GALA

Ege esintisini hissedebileceğiniz Gala; boy dolabıyla, alt modülüyle kendine has tasarım anlayışını buluşturuyor. Üst bölümünü de düşündüğümüzde dört katlı 140 cm. uzunluğunda ve 42 cm. genişliğinde olan boy dolabı havlu ve günlük hijyen ürünlerinize kolay ulaşmanız açısından avantaj sağlamaktadır. 100 cm. genişlik ve 74 cm. yüksekliğinde olan alt modülümüzde yine saklama ve depolama amacıyla kullanabileceğiniz bir bölme bulunmaktadır. 100 cm. genişliğinde ve 60 cm. yüksekliğinde oldukça geniş ayna üst modüle sahip Gala, banyonuza ferahlık katacak.

ARİA

Ev dekorasyonunda en çok ilgi gören minimal metal tasarım ile çoğu ev dekorasyonuna uyumlu Aria, son derece şık bir tasarım. Pera/Beyaz renk banyonuza refah bir hava katarken; MDF lam kapak, frenli kapak, frenli çekmece ile uzun ömürlü ve güvenli olmasıyla içinizi rahatlatacak. Aria; 40 cm. genişlik ve 140 cm. yüksekliğinde oldukça işlevsel banyo dolabına sahip. 110 cm. genişlik ve 80 cm. yükseklikteki alt modülün içindeyse birçok malzemelerinizi koyacak 50 cm. rafa, boy dolabının yanında 25 cm. en ve 65 cm. yüksekliğinde kozmetik dolabına ve son olarak 65 cm. estetik kare aynaya sahip.

MOOD

Banyo dolabı koleksiyonunun en sevimli üyelerinden Mood ile farklı ve estetik bir banyoya sahip olmak mümkün. 60 cm. yükseklik ve 100 cm. genişliğe sahip aynası, 85 cm. yükseklik ve 100 cm. genişliğinde iki bölmeden oluşan ve iki adet çekmecesi bulunan alt modülü ile Mood’un iki boyu bulunmaktadır. Daha küçük banyolar için küçük boy Mood’u tercih edebilirsiniz.

Motif Yapı’dan mutfakta farklı fikirler

Evlerin nirengi noktalarından biri olan mutfaklarda yemek hazırlarken ve pişirirken farkında olmadan birçok sistem kullanıyoruz. Her alanda olduğu gibi mutfak sistemlerinde de her geçen gün yeni sistemler ve fikirler ortaya çıkıyor. İşte Motif Yapı dünyasının ‘iyi fikirleri’…

Mutfakta severek yapılan tüm yemeklerin en büyük yardımcısı işlevsel ve zorluk çıkarmayan mutfak düzenidir. Bu düzeni sağlamak için de dolap içi, çekmece içi, tezgâh arası ve kiler sistemleri kullanılmalıdır. Bu sistemlerin içinde olan çekmeceler ve çekmece içi sistemleri yiyecekleri ve araç gereçleri düzene sokar.

Özellikle depolama alanlarındaki pratik fikirler, yemek için ön hazırlık süremizi ciddi ölçüde azaltır. Kiler ve büyük dolaplarımızı düzenlerken farklı ölçekteki kapların konulabileceği ve ürünlere ulaşmanın kolay olduğu sistemler kullanılmalıdır.

Tam bu noktada Motif Yapı’nın ‘iyi fikir’ dedirten ürün koleksiyonu yaşam kolaylaştırıcılığıyla dikkati çekiyor. Bu ürünler, kullanılan mutfak sistemlerine ve/veya mutfak dolaplarına entegre olabiliyor. Bu doğrultuda iç mekân tasarımcınızdan yeni sistemlerin uygulandığı mutfaklar isteyebilir, yaşamınıza kolaylıklar ekleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89