banner94

banner77

banner69

banner88

Arpat Menteşe ihracatla büyüyor

46 yıldır sektördeki tecrübesi ve kaliteli üretim anlayışıyla büyüyen Arpat Menteşe, Türkiye çapında verdiği hizmetlerle sektörünün öncü firmalarından biri olmayı sürdürüyor.

DİĞER 21.09.2023, 10:25 21.09.2023, 08:24
Arpat Menteşe ihracatla büyüyor
banner66

Arpat Menteşe Yönetim Kurulu Başkanı Engin Arpat, 1977 yılında babası Recep Arpat tarafından kurulan Arpat Menteşe’nin o tarihten bu yana her geçen gün büyüyerek sektörün öncü firmalarından biri haline geldiğini belirterek, “46 yıldan beri kapı kolu ve menteşe alanlarında faaliyet göstermekteyiz. Çalı Sanayi Bölgesi’nde bulunan 2 bin metrekare alanda üretimimiz devam etmektedir. Arpat Menteşe olarak satış yaptığımız yerler arasında toptan hırdavat ürünleri satan firmalar, kapı üretimi yapan fabrikalar ve müteahhit firmalar bulunuyor” dedi.

Türkiye’nin her bölgesine hizmet verdiklerini, ayrıca İstanbul’da irtibat ofislerinin ve Bulgaristan’da depolarının olduğunu ve buradan Bulgaristan geneline satış yaptıklarını anlatan Engin Arpat, “Arpat Menteşe olarak üretimde kaliteyi merkeze alıyoruz, söz verdiğimiz tarihte malımızı teslim ediyoruz. Kalite anlayışımızla sektörde büyük talep görüyoruz. Hedefimiz ihracatla büyümeye devam etmektir” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
kapalı
banner61
banner62
banner89