banner94

banner77

banner69

banner88

Alpiş İnşaat’tan fırsat üstüne fırsat

Alpiş İnşaat hem proje hem de kampanyalar anlamında Eylül ayına hızlı girdi.

DİĞER 21.09.2023, 18:03 28.10.2023, 13:06
Alpiş İnşaat’tan fırsat üstüne fırsat
banner66

Alpiş İnşaat, Efsane Sonbahar kampanyasının ardından ticari alanlar ve dubleks daireler için başlattığı özel kampanyalarla vatandaşa ödeme kolaylığı sunuluyor. Vatandaşımız bu kampanya sayesinde banka ve ekspertiz masrafı ödemezken, tapularını da hemen teslim alabiliyorlar.

Alpiş İnşaat’ın satışı devam eden projelerinde geçerli olacak kampanya detaylarıyla ilgili bilgi veren Alpiş İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ersel Süne,

“Konsept projelerimizde yer alan cadde mağazalarımız için yine daha önce Bursa’da hiç görülmemiş bir kampanyayı başlatıyoruz. “Fırsat Bu Fırsat” kampanyamızda; yüzde 30’dan başlayan peşinatlar ile yüzde 0,89’dan başlayan vade farkı, ilk 3 yıl düşük taksit ödemesi ve 60 aya (5 yıl) varan şirket içi taksit fırsatıyla cadde mağazalarımız satışta olacak” şeklinde konuştu.

BÜYÜK AİLELERE BÜYÜK FIRSAT

Ticari alanlarla birlikte dubleks dairelerle ilgili de kampanya oluşturduklarını söyleyen Süne,

“Büyük ailelerin vazgeçilmezi olan dubleks dairelerimizle ilgili de bir kampanya başlattık. Vatandaşlarımız, bu kampanyamızla, yüzde 15’ten başlayan peşinatlar ile yüzde 0,89’dan başlayan vade farkı, ilk 3 yıl düşük taksit ödemesi ve 84 aya (7 yıl) varan şirket içi taksit fırsatıyla dubleks sahibi olabilecekler” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89