banner94

banner77

banner69

banner88

Viena Mutfak ile bahar esintisi sizinle

Viena Mutfak imzası taşıyan mutfak dolapları evinizde ilkbahar esintisi yaşatıyor. Deniz mavisinden, kaktüs yeşiline, somon pembesinden, saman sarısına açık, canlı pastel ya da mat pastel tonlarını mobilyalarınızda tercih ederek mutfağınızda 12 ay baharı hissedin.

DEKORASYON 20.04.2023, 12:39 20.04.2023, 12:45
Viena Mutfak ile bahar esintisi sizinle
banner66

Viena Mutfak’ın modüler mutfak mobilya tasarımları ile daha geniş ve ferah bir görünüme sahip olurken hareket kabiliyetinizi de artırabilirsiniz. Akıllı mutfak çözümleri ile geniş depolama bölümlerine sahip; sürekli kullandığınız tencere, tava gibi mutfak gereçlerinizi sizin için en uygun alanlarda muhafaza ederek hızlıca ulaşabilirsiniz. Mutfak mobilya tercihlerinizde size ilham olacağını düşündüğümüz bazı koleksiyonlarımız:

BEOLA
Hayatınızın her köşesinde sizi yansıtan o özel ışıltı, mutfağınıza Beola’nın modern zamanın ruhuna uygun stili ile geliyor.

EVA
Doğadan ilham alan özgün rengi ve her detayındaki dengeli tasarım stili ile Eva, mutfaktaki keyfinize, zevkle hazırladığınız sofralara rafine bir tarz kazandıracak.


MARE
Mutfağınıza her girdiğinizde ruhunuzu yumuşacık bir okyanus tazeliği saracak. Mare’nin bu dingin tasarımı sayesinde mutfakta kendinizi başka bir zamanda, başka bir evrende hissedeceksiniz.


BARI
Mercan resiflerinin doğal güzelliği, Bari’nin eşsiz rengi ve canlandırıcı güzelliğinin yanı sıra kullanım kolaylığını da mutfağınıza getiren Bari sayesinde sofralarınızın lezzeti de yepyeni bir seviyeye ulaşacak.

ARTE
Okyanusun sonsuz maviliği, klasik tarzın en sade haliyle Arte’nin muhteşem şıklığı olarak çıkıyor karşımıza. Mutfağınıza Arte’den yansıyacak bu güzelliğe ve çekiciliğe ilk görüşte hayran kalacaksınız ve onunla hep mutlu olacaksınız.


ROSA
Doğadan aldığı sakinlik, dinlendirici renk ve romantik çizgilerle mutfağınıza şıklık getiren Rosa, onunla geçireceğiniz harita zamanlara ve ondan aldığınız ilhamla pişireceğiniz mükemmel tariflere hazır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89