banner94

banner77

banner69

banner88

Banyo ve mutfaklarda bahar esintileri

Yaşam alanlarının en çok vakit geçirilen bölümlerinden banyo ve mutfaklarda ilkbaharın enerji dolu havasını hissedeceğiniz yenilikçi ve şık tasarımlar hayata neşe ve konfor katıyor.

DİĞER 20.04.2023, 12:46
Banyo ve mutfaklarda bahar esintileri
banner66

Birbirinden güçlü marka ve firmaların ürün koleksiyonunda yerini alan bahar dokunuşlarına sahip nitelikli tasarımlarla zevkli olduğu kadar farklı banyo ve mutfak alanları evlerde yerini alıyor.

URBAN

Modern tasarım anlayışıyla üretilen Urban Banyo dolabı, alt modülde bulunan iki çekmece ve bir adet kapaklı saklama alanı içeriyor. Ayna üst modülün yanında bulunan ahşap bölmenin yanı sıra ayna üst modül ve boy dolabı da tasarımda yerini alıyor. Teknik özellikleri; 85 cm yüksekliğinde, 55 cm genişliğinde oldukça ideal ayna modülü, üst modül bölümünde iki adet 20 cm genişliğinde ve 70 cm yüksekliğinde kapaklı saklama alanı ve 40 genişliğinde kozmetik saklama bölmesidir. Alt modül, 120 cm ve 100 cm genişlikte olmak üzere iki ölçüden oluşmaktadır. İki ölçüde de yükseklik 45 cm olmakla birlikte kapaklı saklama alanı genişliği de yine 45 cm olarak üretildi. İki bölmeden oluşan boy dolabımız ise; 40 cm genişliğinde ve 135 cm yüksekliğindedir.

GALA

Ege esintisini hissedebileceğiniz, son dönemin trend minimalist iç mimari anlayışıyla uyumlu bir tasarıma sahip Gala; boy dolabıyla, alt modülüyle kendine has tasarım anlayışıyla banyonuza şıklık katacak. Üst bölümünü de düşündüğünüzde dört katlı 140 cm uzunluğunda ve 42 santim genişliğinde olan boy dolabı havlu ve günlük hijyen ürünlerinize kolay ulaşmanız açısından avantaj sağlamaktadır. 100 cm genişlik ve 74 cm yüksekliğinde olan alt modülde, yine saklama ve depolama amacıyla kullanılabilecek bir bölme bulunmaktadır. 100 cm genişliğinde ve 60 cm yüksekliğinde oldukça geniş ayna üst modüle sahip Gala, banyolara ferahlık katacak.

NAVARA

Diğer banyo dolaplarından farklı olarak iki lavabosu ve iki ayna üst modülüne sahip Navara, çocukları da düşünerek bir üründe hem ebeveyn hem de çocuklar için tasarlandı. Üst ayna modülleri ayrı ayrı 50 cm genişliği ve 90 cm yüksekliğine sahip. Ebeveyn alt modül 55 cm yüksekliğinde ve çocuk lavabosu ile birlikte 120 cm genişliğinde. Ortak kullanım boy dolabı yine iki bölmeden oluşmakta ve 40 cm genişlik, 135 cm yüksekliğindedir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89