banner94

banner77

banner69

banner88

Rengarenk bahçe ve balkon mobilyaları ile açık hava keyfi…

Rengarenk bahçe ve balkon mobilyaları ile açık hava keyfi… Salgının hızını kestiği, güneşin yüzünü gösterdiği, havaların ısındığı şu günlerde açık alanlar daha da hareketlendi. Şimdi bahçe ve balkonlara çıkma vakti!

DEKORASYON 25.04.2022, 23:47 26.04.2022, 00:01
Rengarenk bahçe ve balkon mobilyaları ile açık hava keyfi…
banner66

Rengarenk desenleriyle bahçe ve balkon mobilyaları sağladığı konforla insana huzur veriyor, içini ısıtıyor.

2022’nin en moda bahçe ve balkon mobilyalarını, Arel interior firmasından İçmimar Begüm Yılmaz bizlere anlattı.

Röportaj: Nagihan GÖRKEN

Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

Merhaba, ben Begüm Yılmaz. Bursa Teknik Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü mezunuyum. Arel interior Firmasında Sette Home Garden Office Mağazasında iç mimarlık hizmeti veriyorum.

Firmanız hakkında bilgi alabilir miyiz? (Arel Interior/Sette)

1960 yılında mobilya sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Arel Interior Design, halen İstanbul ve Bursa'daki fabrikalarında mobilya üretimine devam ediyor. Bursa’da markalaşma adına çalışmalarını hızlandırarak bünyesine SETTE® Home Garden Office adı altında bahçe mobilyaları sektöründe de hizmet vermeye başladı. SETTE® Home Garden Office, 2013 Ocak ayı itibarıyla 4 şube ve Türkiye çapında her geçen gün artmakta olan bayi sayısı ile hizmet veriyor. Kuruluşundan itibaren yenilikçi, farklı, kaliteli, özgün ürün yelpazesi ve satış sonrası destek imkânları ile uzun yıllar boyunca ayrıcalık duygusunu sağlayarak yeni bir yaşam kalitesini hedefleyen SETTE® Home Garden Office aynı amaçla hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Ürün gamınız hakkında neler söylersiniz?

Ürün gruplarımız içinde iroko, alüminyum ve rattan ürün gruplarından oluşan oturma takımları, yemek masası takımları ve berjer takımlarının dışında; yapay bitki, şemsiye ve aksesuar olarak birçok ürünümüz bulunuyor. Bunlara ek olarak tüm yaşam alanlarının açık alanlarında peyzaj planlamalarına da destek veriyoruz.

Müşteri kitlenizden bahseder misiniz? Ayrıca daha çok hangi projelerde öne çıkıyorsunuz?
Bursa ve şehir dışından mağazamızı ziyaret eden, sosyal medya araçlarından bizimle iletişime geçen her müşterimize talepleri doğrultusunda hizmet veriyoruz. Birçok farklı proje gruplarında yer almış olsak da en çok konut sektöründe öne çıkıyoruz.

Bursa’da daha çok hangi projelerde yer alıyorsunuz?
İç mekan ve dış mekan projelerinde, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda otel, konut, restoran ve kafe projelerinde yer alıyoruz.

Tercih edilmenizin en önemli nedeni nedir? Ürünlerinizin öne çıkan özellikleri nelerdir?
SETTE® Home Garden Office her zaman için “müşteri memnuniyeti” disiplininin birinci planda tutulması ile ürün kalitesinden ödün vermeden tasarım sürecinden başlayarak mobilya üretimine kadar, yüksek kalite ve hizmet sunan lüks bir yaşam tarzını hedeflemektedir. Bu benimsenmiş ilkeler, müşterilerimizin bizi tercih etmesinin en önemli nedenini oluşturuyor.

Bize çalışma sürecinizle ilgili bilgi verebilir misiniz?
Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda seçilmiş olan ürün veya ürünlerin kullanılacak mekanlarla uyumlu olmasını sağlamak adına konsept projemizi oluşturarak onayına sunuyoruz. Projenin hayata geçmesi ile üretim sürecinden uygulanma ve teslim sürecine kadar olan evrede deneyimli ekibimiz ve uzman kadromuzla müşteri memnuniyeti ilkemizden ödün vermeden ürünlerimizi teslim ediyoruz. Her yeni projeyi teslim ederken müşterilerimizin yaşam alanlarının bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Ürünleriniz içinde en çok hangileri öne çıkıyor?
Koleksiyonlar, tüketicilerin ürün seçiminde etkili olan özellikleri tespit ederek ve bu özellikleri etkin olarak yöneterek marka devamlılığını sağlayacak şekilde oluşturuluyor. Müşterilerimizin öncelikle ürünlerimiz hakkında sundukları talepler, koleksiyonlarımızı oluştururken bize ışık tutuyor. Tüm bu özenle hazırlanan koleksiyonlarımızın her biri konforu, kullanışı ve dayanıklılığın birer sembolü olup, bir grubu öne çıkarmak mümkün değil. Çünkü bizim için her ürün kendi içerisinde çok özel ve çok değerli.

2022 yılının en moda bahçe ve balkon mobilyaları hangileri?

Dış mekana uyumlu ve dayanıklı doğal malzemenin temsili olan irokonun ve alüminyumun birlikte kullanıldığı ürünler ve aynı zamanda tasarım dünyasından ilham alarak kauçuk ip örgülerden üretilmiş olan mobilya gruplarımız 2022 yılında en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Bursa ve/veya yurt dışı faaliyetleriniz var mı? Nerelerde hizmet veriyorsunuz?
SETTE® Home Garden Office faaliyet gösterdiği günden bugüne yurt içinde ve yurt dışında yüzün üzerinde projenin üretim ve uygulaması gerçekleştirdi. Firmamızın referansları arasında Rixos, Sheraton, Harvey Nichols, Mariott, Radisson, Hyatt Regency, Crowne Plaza Hilton, Ramada, Six Senses, Divan, Kaşıbeyaz, Matild Palace gibi birçok üst düzey marka bulunuyor. Sektöründe üretimlerine hızla devam eden Sette Home Garden Office yurt içinde konut projelerimiz ve yurt dışında otel projelerimizle hizmetlerine devam ediyor.

Pandemiyle birlikte açık alanlara ilgi daha da arttı. Bu süreç ürünlerinizin talebine ve satışına nasıl yansıdı?

Tüm dünyada pandemi etkisi ile uzun süre evlerde vakit geçirdik. Özellikle bu olumsuz durum insanların kendi yaşam alanlarında sosyalleşebilmek adına açık alanlarda vakit geçirme ihtiyacı oluşturdu. Bu süreç satışlarımızı olumlu yönde etkilemiş olsa da temennimiz bir daha bu durumun yaşanmaması ve sağlıklı, huzurlu bir dünya ortamının olmasıdır.

2022 yılından beklentileriniz neler?

Sette Home Garden Office güvenilirliği ile müşteri memnuniyet ilkesini benimsemiş ve bu özelliklerini istikrarlı şekilde yıllardır devam ettirmekte olan bir firmadır. Her sene olduğu gibi 2022 yılında da yola çıkmış olduğumuz ilkelerden şaşmadan hizmet vermeye devam etmek öncelikli hedefimiz. Başarımız, dünya trendlerini takip ederek, hizmet kalitemizi ve ekibimizin sorumluluk bilincinde faaliyetlerini sürdürmesidir. Her projenin bir parçası olmaktan gurur duyuyor ve 2022 yılında da yeni projelerle yeni mekanlarla bulaşmayı, tasarımların bir parçası olmayı hedefliyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
11°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89