banner94

banner77

banner69

banner88

Numan Kaleli’den İki yeni mağaza

50 yıllı aşan ticari geçmişe sahip olan Kaleli A.Ş., büyüme halkasına Çanakkale’yi ve Pendik’i de ekleyerek 5. ve 6. mağazasını açtı.

DEKORASYON 17.07.2023, 18:23
Numan Kaleli’den İki yeni mağaza
banner66

Büyüme hamlesine hız kesmeden devam eden Kaleli; geçtiğimiz günlerde NG Kütahya Seramik iş birliğiyle Çanakkale mağaza açılışının ardından İstanbul Pendik mağazasını da hizmete açarak Anadolu Yakası’ndaki ziyaretçilerine merhaba dedi.

ÇANAKKALE’DE 5. ŞUBE

Yapı malzemeleri ve yapı mobilyaları alanında hizmet veren Kaleli A.Ş, Çanakkale’de heyecan verici bir açılış gerçekleştirerek yeni mağazasını hizmete sundu. Açılış kokteyline; Numan Kaleli Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kaleli, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Müteahhitler Birliği Başkanı Salih Yıldız, yapı sektöründe faaliyet gösteren firmalar, basın mensupları ve davetliler yoğun katılım gösterdi.

PENDİK’TE 6.ŞUBE

İstanbul Pendik mağazasının açılış kokteyline; Numan Kaleli Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kaleli, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Pendik Belediye Başkan Vekili Atakan Yüce, yapı sektöründe faaliyet gösteren firmalar, basın mensupları ve davetliler yoğun katılım gösterdi.

Marmara bölgesinde 50 yılı geçen tecrübesi ile; altyapı & üstyapı su ve doğalgaz tesisat malzemeleri, seramik ve banyo ürünleri, yapı kimyasalları, parke, mutfak mobilyaları, iç oda kapıları ve çelik kapılar gibi yapı malzemeleri alanında seçkin markaların ana bayiliğini yaparak müşterileriyle buluşturan Kaleli, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda 1.400 metrekare ve 2 katlı binasında mimari destek, güçlü satış ve lojistik ağı alanıyla müşteri odaklı yaklaşımıyla tüm iş ortakları ve ziyaretçileri için çözüm merkezi olmayı hedefliyor.

NG Kütahya Seramik ana bayisi olan Kaleli; NG Kütahya Seramik’in doğadan ilham alarak tasarladığı, 2023 yılının en iddialı koleksiyonları arasında yer alan Stardust, Soft Touch ve S3D başta olmak üzere inovatif ebatlı koleksiyonlarını mağazalarında sergiliyor. Zamansız güzelliği ile teknolojiyi buluşturan ürünleri; Loren, Tosca, Metronorm, Delmar, Osso, Reval, Milestone, Flam, Vista ürünleri Kaleli Çanakkale mağazasında sergileniyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89