banner94

banner77

banner69

banner88

Henné ile kişiye özel modern tasarımlar

Genç Bayramoğlu İnşaat markasının altında üretilen Henné Banyo Mutfak Mobilyaları, kişiye özel tasarım avantajıyla modern tasarımları yorumlamanın yolunu kullanıcılar için açıyor.

DEKORASYON 17.07.2023, 18:39
Henné ile kişiye özel modern tasarımlar
banner66

Renk ve çizgileriyle yaşam alanlarına farklılık katan özel tasarımlarıyla modern zamanların ruhunu yakalamayı başaran Henné İLE banyo ve mutfaklarda modern dokunuşlu birbirinden özel stillerin buluşması mümkün kılınıyor.

RUSTİK MODERN

Yaşam alanlarının kalbi olan mutfakta kullanılan yeşil tonu hem baharı, hem de modern zamanı simgeliyor. Modern dokunuşlara sahip rustik mutfak tasarımında cam kapaklar ve modern ankastre ürünler ile daha çağdaş bir çizgi yakalanırken, estetik ve konfor bu tasarımla bir araya geliyor.

RETRO MODERN

Banyo mobilyalarına ruh katacak parçaların kullanımına uygun tasarımıyla Henné, aristokrat çizgiyi modern dokunuşlarla birleştiriyor. Retro dönemin cazibesini modern çizgilerle banyolara taşıyan Retro Modern adlı tasarımda, ergonomi ve estetik birleşerek kullanımı kolay bir banyo mobilyası ortaya çıkıyor.

MİNİMALİST MODERN

Sade yaşamlar için minimalist çizgiler ile ahşabın sıcaklığını ve doğallığını buluşturan ‘Minimalist Modern’ tasarımında, doğru alan kullanımı ön planda. Konfordan ve estetikten ödün vermeyen şıklığın göze çarptığı tasarım, 1. sınıf malzeme tercihi sayesinde uzun yıllar kullanım kolaylığı sağlarken yalının iddiasız güzelliğini banyolara taşıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89