banner94

banner77

banner69

banner88

Kişiye özel tasarımlar Henné’den

Genç Bayramoğlu İnşaat’ın banyo ve mutfak mobilyaları markası Henné, kullanıcıların özel zevk ve tercihleri kadar ev içi mekanların ihtiyaçlarına yönelik de yaratıcı fikirlere sahip.

DEKORASYON 22.09.2023, 11:03 28.10.2023, 13:09
Kişiye özel tasarımlar Henné’den
banner66

Yaz mevsiminden kalan güz sıcaklıklarıyla evlerin halen merkezi konumundaki banyo ve mutfaklar, Henné’nin kişiye özel tasarımlarıyla daha da konforlu hale geliyor. Banyolarda hem ruhu dinlendiren hem de tarzınızı yansıtan tasarımlarıyla Henne imzalı banyo dolapları yaşamınızı kolaylaştırıyor.

Öte yandan evlerin kalbi mutfaklar, birer özel alan olarak güz aylarında işlevselliğini pratik tasarım fikirleriyle kullanılır kılıyor. Henné imzalı kişiye özel fikirler sayesinde mutfaklar, iyi tasarlanmış, aydınlık ve ferah alanlar sunarak sonbahar mevsiminde de favori olmayı sürdürüyor.

Güne başlarken, günün sonunda ya da farklı saatlerde kişisel zamanınıza eşlik eden şık banyolarda mobilya ve aydınlatma fikirleri sunan Henné, banyoların her alanının doğru ve aktif kullanılmasını sağlayan kişiye özel tasarımlarıyla ihtiyaçlarınızı karşılayan iyi fikirlerle sizi bekliyor.  

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89