banner94

banner77

banner69

banner88

Kaleli A.Ş. yılın ilk yarısında daha da büyüdü

1972 yılında Bursa’da ticaret hayatına başlayan Kaleli, haziran ayında gerçekleştirdiği iki mağaza açılışı ile beraber büyüme çemberini Çanakkale ve İstanbul Pendik bölgeleri ile genişletti.

DEKORASYON 22.09.2023, 11:06 28.10.2023, 13:05
Kaleli A.Ş. yılın ilk yarısında daha da büyüdü
banner66

İnovatif ve ergonomik ürünleri bünyesinde bulundurması sebebiyle Marmara Bölgesi’nin yapı malzemeleri ve yapı mobilyaları sektörünün takip edilen markası Kaleli, yılın son çeyreğini yeni atılımlar gerçekleştirerek tamamlamayı hedefliyor.

Marmara bölgesinde 50 yılı geçen tecrübesi ile altyapı & üstyapı su ve doğalgaz tesisat malzemeleri, seramik ve banyo ürünleri, yapı kimyasalları, parke, mutfak mobilyaları, iç oda kapıları ve çelik kapılar gibi yapı malzemeleri alanında seçkin markaların ana bayiliğini yapan Kaleli, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda 5 farklı lokasyonda 4 şehirde 7.500 metrekare showroom ve 56.000 metrekare depolama alanı ile mimari destek, güçlü satış ve lojistik ağı ile çözüm merkezi olmayı hedefliyor.
NİTELİKLİ MARKALAR

Kaleli, yapı mobilyaları alanında mutfak dolaplarında Viena ve banyo dolaplarında Viesta markaları ile estetik ve konforu kullanıcılarının yaşam alanlarına taşıyor. NG Kütahya Seramik, Peli Parke, ECA, İdeal Standart, Creavit, Demirdöküm ve Wawin gibi seçkin markaların ürünleri ile çeşitli tercihlere cevap verebiliyor. İşlevsel ürünler sunan KALELİ, zengin koleksiyonlarıyla misafirlerini Bursa, Eskişehir, Çanakkale, İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası’ndaki mağazalarında ağırlıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89