banner94

banner77

banner69

banner88

Okumuşlar Yapı, dönüşüm için sizi bekliyor

Yapı malzemeleri alanında adından söz ettiren Bursa’nın köklü firması Okumuşlar Yapı, İstanbul Caddesi’nde yer alan mağazasında lider markaların bayiliğine sahip.

DEKORASYON 22.09.2023, 11:19 28.10.2023, 13:05
Okumuşlar Yapı,  dönüşüm için sizi bekliyor
banner66

Toptan ve perakende olmak üzere seramik, granit ürünlerini ve tüm yapı malzemelerini en uygun fiyatlarla, en hızlı şekilde kullanıcılara sunarak sektörün en önemli çözüm ortakları arasında yerini alıyor.

ECA - DUŞ SİSTEMLERİ

Hygiene Plus kaplama teknolojisi ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren ECA, nano teknoloji ile üretilen özel hijyen, kaplama sayesinde, artık armatürlerde de hijyen güvenliği bir arada sunuyor. Modern hatları ile banyoların vazgeçilmezi ECA Duş sistemleri, banyo bataryaları ve diğer tüm armatürleri ile benzersiz deneyim sunuyor.

QUA GRANİT (DİK GRANİT)

Üstün desen ve renk teknolojisiyle Qua Granite doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyor. Suya, donmaya, ısıya dayanıklı kaymaz granit seçenekleriyle geniş ürün yelpazesi sunan Qua Granit, Okumuşlar Yapı’da sizi bekliyor.

KONFORLU BANYOLAR

Banyo dolabı, granit, duş sistemleri, bataryalar, banyo armatürleri, duşakabin modelleri ve çok daha fazlasını geniş ürün yelpazesiyle alanında lider markalar Okumuşlar Yapı’da buluşurken, Okumuşlar Yapı showroom’larında onlarca modeli bir arada görmek mümkün.

QUA CONSEPT

Prestijli mimariye özgür fikirler sunan QUA Granit, devrim niteliğinde yeni ürünleri, ince formları ve zarif çizgileriyle yaşam alanlarına konfor ve estetik katmayı sürdürüyor. QUA Granit; dayanıklı ve estetik görünümlü konsept ürünleriyle de yaşam alanlarında hayal gücünüzün ilham kaynağı oluyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89