banner94

banner77

banner69

banner88

İnegöl dünya ile buluşuyor

İMOS şimdi de Amerika kıtasındaki 13 ülkenin temsilcisini İnegöl'de ağırlayacak.

DEKORASYON 07.11.2016, 09:43 22.11.2016, 16:10
İnegöl dünya ile buluşuyor
banner66

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından “İnegöl Dünya ile Buluşuyor” adıyla düzenlenen organizasyonların ikincisinde, Amerika kıtasında bulunan ülkelerin Türkiye’deki temsilcileri 7-8 Kasım tarihleri arasında İnegöl’de temaslarda bulunup MODEF Expo’nun açılışına katılacaklar.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, “2 milyon metrekare üretim alanı, en yüksek üretim teknolojisi, 30 bin kişilik sahasında uzmanlaşmış çalışanları, 2 binin üzerinde üretici firmasıyla Türkiye’nin mobilya ihracatının yüzde 40’ına yakınını karşılama kapasitesine sahip olan ve 150 ülkeye ihraç edilen İnegöl Mobilyasının daha fazla tanıtımı ve yeni pazarlara ulaşması amacıyla, geçen sene başlatıp ilkini Afrika ülkelerine yönelik düzenlediğimiz İnegöl Dünya ile Buluşuyor etkinliklerinin ikincisini 7-8 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Bu buluşmalar dizisinin, Türkiye’nin en önemli mobilya üretim merkezi konumunda olan İnegöl’ün tanıtımına da büyük katkı sağlayacağına inandıklarını belirten Uğurdağ, “Geleneksel hale getirmek istediğimiz İnegöl Dünya ile Buluşuyor etkinliklerimizle İnegöl’e, mobilya sektörü ihracatına ve ülkemiz ekonomisine büyük faydalar getirmesini amaçlıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız tüm etkinliklerde olduğu gibi bu etkinliğimizde de hedefimiz kentimizin tüm değerleri ile birlikte tanıtılmasıdır. Bu projemiz 5 kıta 5 toplantı olarak kurgulanmış ve ilkini geçen sene Afrika ülkelerine yönelik yapmıştık. Bu kez Kuzey ve Güney Amerika’daki ülkelerin Türkiye’deki temsilcilerini İnegöl’de ağırlayacağız” diye konuştu.







AMERİKA KITASI'NDAN 13 ÜLKE KATILACAK

 

Projeye destek veren bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Uğurdağ’ın verdiği bilgiye göre, 7-8 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan buluşmaya Brezilya’dan Kolombiya’ya, Peru’dan Meksika’ya kadar 13 Amerika Kıtası ülkesinin Türkiye’deki Büyükelçileri, Konsolosları, Ticaret Ataşeleri olmak üzere yabancı misyon temsilcileri iki gün boyunca İnegöl’de ağırlanacak.

 

Uğurdağ, İnegöl’deki buluşma kapsamında Avrupa’nın en büyük kapalı mobilya AVM’si olan MOBILIYUM’un da gezileceğini açıklamalarına ekledi.

 

Uğurdağ,  konukların ayrıca Türkiye’nin en uzun süreli mobilya fuarı durumunda olan ve bu yıl 36’sı düzenlenen MODEF Expo Fuarı ile birlikte İnegöl Belediyesi tarafından kurulan Türkiye’nin ilk mobilya müzesini de ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89