banner94

banner77

banner69

banner88

Harikalar diyarı…

Çocuk giyim sektörüne hızlı bir giriş yapan ve çocuk modasına öncülük eden Edlis Kids mağazalarının tüm konsept tasarımı ve uygulama projeleri bizim tarafımızdan yapılmaktadır. T

DEKORASYON 17.10.2022, 17:00 22.11.2022, 23:29
Harikalar diyarı…
banner66

Proje Adı: Edlis Kids/ Suryapı Marka AVM
Tasarım ve Uygulama: Seda Çoygun İç Mimarlık

Toplam 6 adet şubesini ve merkez binasını hayata geçirdiğimiz mağazanın konseptini belirlerken alışılmış parlak tonlu rengarenk çocuk konseptlerinin dışında olmayı ve mağazayı farklı kılmayı hedefledik.
Tasarımda; lüks ve iddiayı temsil eden renkler tercih edilirken, uygulamada ise fonksiyonellik ön planda tutuldu.
Zeminde özel balık sırtı döşenmiş parke, mobilyalarda siyah parlak cilalı lake ve metallerde gold kaplama borular kullanıldı. Mor ve pembe tartışmalarına sebep olan özel renk çalışılmış süpürgelikler, hem markanın logo rengi bütünlüğünü koruyor hem de çocukların ilgi odağı oluyor. Materyallerin birbirini takip etme hissi, mağaza içi bütünlüğünü her zaman korumaktadır. Kavisli gold askılar ile uyum içinde olan kabinler, fasülye koltuklar, separatörler ve gösterişli avizeler kendinizi harikalar diyarında gibi hissettiriyor.
Her bir detayı şıklık içinde tasarlanan Edlis Kids; tavan çıtalamaları, askı arkalarında kullanılan füme aynalar, çekmece yüzeylerindeki yivler ve kabin içi mini sahneler gibi birçok detayla kendi tarzını ortaya koyan keyifli bir proje olarak hayata geçmiş bulunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner89