banner94

banner77

banner69

banner88

Farklı Tarzların Buluşma Noktası: Numan Kaleli A.Ş.

Farklı tarzların buluşma noktası olarak öne çıkan KALELİ; geniş ürün yelpazesi ile müşterilerinin ihtiyaç ve zevklerine uygun seramik, banyo, mutfak, kapı, parke ve tesisat ürünleri sunmaya devam ediyor. Köklü bir geçmişi ve inovatif yaklaşımı ile sektörünün öncüsü olan Numan Kaleli A.Ş., güvenilir ticareti her zaman ön planda tutarak müşterilerine üstün kaliteli hizmet sunuyor.

DEKORASYON 24.10.2023, 17:38 14.11.2023, 18:41
Farklı Tarzların Buluşma Noktası: Numan Kaleli A.Ş.
banner66

50 yıllık köklü geçmişi ile sektördeki deneyimini ve uzmanlığını yılların verdiği birikimle birleştiren KALELİ; bu süre zarfında, müşteri memnuniyetini her zaman öncelik olarak görüyor ve sektörünün gelişimine önemli katkılarda bulunuyor.

Müşterilerinin her geçen gün değişen beklenti ve ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturarak, yapı malzemeleri ve yapı mobilyaları sektörüne yön veren KALELİ; Bursa, Eskişehir, Çanakkale, İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası’nda hizmet veriyor.

Ev yaşamını yönlendiren KALELİ, yapı mobilyaları alanında mutfak dolaplarında Viena ve banyo dolaplarında Viesta markaları ile estetik ve konforu kullanıcılarının yaşam alanlarına taşıyor. Ayrıca gerçekleştirdiği diğer iş birlikleri ile müşterilerine yüksek kalite ve estetiği bir arada sunuyor. NG Kütahya Seramik, Peli Parke, ECA, İdeal Standart, Creavit, Demirdöküm ve Wawin gibi seçkin markaların ürünleri ile çeşitli tercihlere cevap verebiliyor. İşlevsel ürünler sunan KALELİ, zengin koleksiyonlarıyla misafirlerini Bursa, Eskişehir, Çanakkale, İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası’ndaki mağazalarında ağırlıyor.

Yarım asrı aşkın süredir edindiği tecrübe ile yapı malzemeleri ve yapı mobilyaları sektöründeki liderliğini koruyarak, güçlü iş birlikleri ve geniş ürün yelpazesi sayesinde KALELİ; sektördeki etkisini ve hizmet alanını her geçen gün genişleterek, müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler sunmaya devam ediyor. KALELİ’nin gelecekte de sektördeki liderliğini sürdürmesi ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89