banner94

banner77

banner69

banner88

Etkileyici, kalıcı ve fonksiyonel mekânlar…

İç mimari alanda yapmış olduğumuz tüm projelerimizde etkileyici, kalıcı ve fonksiyonel mekânlar tasarlamaya özen gösteriyoruz. Mövenpick Hotel projemizde de kullanıcılarımıza konfor sağlayacak alanların tasarım süreci ile başlayan serüvenimiz sonrasında proje takibi ve uygulamaları ile devam etti.

DEKORASYON 17.10.2022, 16:50 22.11.2022, 23:29
Etkileyici, kalıcı ve fonksiyonel mekânlar…
banner66

Proje Adı: Bursa Mövenpick Hotel

Tasarım ve Uygulama: Hakan Hacıbeyoğlu İçmimar – Version İçmimarlık

Her alanı en iyi şekilde değerlendirdiğimiz otel projemizde, giriş karşılama kısmında kullanmış olduğumuz Bursa’nın geleneksel çini sanatının modern yorumu ile birlikte mermer ve ahşap uyumunu ne kadar farklı boyutlarda yansıttığımızı farkedeceksiniz.

Büyük organizasyonlar için balo salonu, ihtiyaca ve kişi sayısına göre düzenlenebilir seminer salonları, otel kapasitesine uygun restoran ve kahvaltı salonu, eşsiz Bursa manzarasını izleyebileceğiniz roof barı, hiçbir şehir otelinde rastlayamayacağınız büyüklükte mutfak hazırlık alanları ve teknik hacimler, çamaşırhane vs. derken çok büyük bir projeye imza atıldı. Bulunduğu konum itibari ile termal suyu en verimli şekilde kullanabileceğiniz havuz ve hamam alanları oluşturuldu. Spor salonu, masaj odaları, sauna gibi tüm hizmetleri alabileceğiniz bu projede girdiğiniz her alanda çok farklı uygulamalar ve detaylar göreceksiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89