banner94

banner77

banner69

banner88

Beren Garden’dan iddialı bahçe ve balkonlar

Beren Garden Bahçe ve Balkon Mobilyaları Firması’nın 2018 yılında 30 yılı aşkın tecrübesiyle sektörde yerini aldığını belirten Firma Sahibi Tuğrul Öztürk, Beren Garden’ın alanında butik üretim yapan nadir firmalardan biri olduğunun altını çizdi.

DEKORASYON 17.07.2023, 18:19
Beren Garden’dan iddialı bahçe ve balkonlar
banner66

İlk mağazalarını Hürriyet Mahallesi’nde açtıklarını anlatan Tuğrul Öztürk, Çalı mağazası ile gelişimlerini sürdürdüklerini söyledi. Beren Garden’ın zamanla sosyal medya ve www.berengarden.net internet siteleri sayesinde yurt içinde tanınan ve tavsiye edilen bir firma haline geldiğini belirten Öztürk, sözlerine şunları ekledi:

“Firmamız proje ve uygulama işleri, toptan perakende alanında butik üretim yapan nadir firmalardan biri. Ürünlerimiz, bahçe balkon ve dinlenme alanları ile havuz başlarının otellerin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Şu anda sentetik rattan ve alüminyum ürünler büyük bir ilgi görmekle birlikte fonksiyonel ve tasarımı estetik ürünler de çok tercih ediliyor. Beren Garden olarak sektöre farklı bir hava katmak adına estetik ve dekoratif ürünler ile özgün tasarımlar ve modellerle doğal renklerin kullanıldığı bir koleksiyon ile İzmir Fuarı’nda müşterilerimizle buluştuk. Çok güzel geri dönüşler aldık. Keyif grubu olan daybed şezlonglarımız, havuz tepsilerimiz ile müşterilerimizi adeta büyülü bir dünyaya davet ettik. Fuar sürecimiz çok verimli geçti.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89