banner94

banner77

banner69

banner88

Yaşam alanlarınızı Kilim’in yeni yıldızı ile tamamlayın

Yaşam alanlarına güven, kalite ve değer katan ilkeleriyle üretme faaliyetlerini sürdüren Kilim, yeni koleksiyonu Yıldız Konsept ile tüm mobilya ihtiyaçlarını tek bir çatıda sunuyor. Koltuk takımı, yatak odası takımı ile yemek odası takımından oluşan tema; modern tasarımı, fonksiyonel kullanımı ve çevre dostu yapısıyla ev dekorasyonunu üstün bir zevkle kurguluyor.

DEKORASYON 20.05.2020, 13:51
Yaşam alanlarınızı Kilim’in yeni yıldızı ile tamamlayın
banner66

Tüm müşterilerine evrensel standartlara uygun şekilde ve sevgiyle ''Bir Kilim'' üretme vizyonuyla yolculuğunu sürdüren Kilim Mobilya; yeni koleksiyonu Yıldız Konsept ile koltuk takımı, yatak odası takımı ve yemek odası takımı ihtiyaçlarına parlak bir temayla çözüm sunuyor. Yıldız Konsept’in içerdiği tüm ürünler; modern tasarımı, fonksiyonel kullanımı ve çevre dostu yapılarıyla ev dekorasyonunu üstün bir zevkle kurguluyor.

Oturma alanlarındaki ışıltı: Yıldız Koltuk Takımı

Üçlü koltuk ve berjer üniteler olarak üretilen Yıldız Koltuk Takımı, oturma alanlarınıza getirdiği ışıltıyla göze çarpıyor.  Yıldız Koltuk Takımında kullanılan kumaşlar silinebilir özelliğiyle kullanım kolaylığı sağlarken üçlü koltuğun 180x120 cm. ölçüleriyle çift kişilik yatak olabilme kabiliyeti kalabalık misafirler için ideal bir çözüm oluyor. Kanepe ve berjerlerinde kullanılan yay karkası ve yüksek yoğunlukta sünger, oturma konforunu maksimuma taşırken film izle kontra ve yonga levhadan oluşan kasa gövdeleri yıllarca kullanılabilecek bir dayanıklılık sunuyor. Fonttaki çökme ve deformasyonu önlemek amacıyla metal iskelet üzerine özel bir malzemeyle tasarlanan Yıldız Koltuk Takımı, pirinç ve ahşabın birleşimini taşıyan şık ayakları ve gövdesindeki görkemli detaylarıyla dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89