banner94

banner77

banner69

banner88

KALELİ, 2023 Yılını NG Kütahya Seramik’ten aldığı iki ödülle taçlandırdı

Türkiye’nin önde gelen seramik üreticilerinden NG Kütahya Seramik'in bayisi olan Numan KALELİ, 07 Ocak 2024 tarihinde düzenlenen ödül töreninde büyük bir başarı elde etti. Törende, KALELİ'nin yüksek performansı ve özverili çalışmaları iki ayrı kategoride ödüllendirildi.

DEKORASYON 18.01.2024, 14:49
KALELİ, 2023 Yılını NG Kütahya Seramik’ten aldığı iki ödülle taçlandırdı
banner66

KALELİ Yönetim Kurulu Başkanı Cem KALELİ, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan GÜRAL'dan aldığı ödüllerle büyük bir gurur yaşadı. İki prestijli ödül, KALELİ'nin Çanakkale ve İstanbul Pendik mağazalarının başarılı konsepti ile elde edilen "Konsept Mağaza Ödülü" ve 2023 yılı ciro performansıyla kazanılan "2023 Ciro 2.'liği Ödülü" oldu.

Konsept Mağaza Ödülü, Çanakkale ve İstanbul Pendik mağazalarındaki etkileyici tasarım, müşteri memnuniyeti ve satış başarısıyla öne çıkan KALELİ'ye verildi. Bu ödül, KALELİ'nin müşterilere benzersiz bir alışveriş deneyimi sunma konusundaki kararlılığını ve yüksek standartlarını vurguluyor.

Ayrıca, 2023 yılında elde edilen yüksek cirosuyla dikkat çeken KALELİ, NG Kütahya Seramik bayisi olarak "2023 Ciro 2.'liği Ödülü"nü kazandı. Bu ödül, KALELİ'nin ticaretteki liderliğini ve müşteri taleplerine karşı duyarlılığını gösteren bir başarıdır.

Numan KALELİ Yönetim Kurulu Başkanı Cem KALELİ, ödülleri NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan GÜRAL'dan şahsen aldı. Törende yapılan açıklamada, KALELİ'nin NG Kütahya Seramik ile olan başarılı iş birliğine vurgu yapılırken, gelecekte de benzer başarıların devam edeceği ifade edildi. Bu başarılar, KALELİ'nin sektördeki güçlü konumunu pekiştirmeye ve müşterilere kaliteli hizmet sunmaya olan bağlılığını yansıtmaktadır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89