banner94

banner77

banner69

banner88

Numan Kaleli A.Ş. Eskişehir’de

Birbirinden değerli markaların tedarikçiliğinin yanında Viena Mutfak ve Viesta Banyo gibi markaların çatı firması olan Numan Kaleli A.Ş., kuruluşunun 50. yılında hızlı ve emin adımlarla yatırımlarına devam ediyor.

YAPI MALZEMELERİ 18.10.2022, 15:26 22.11.2022, 23:27
Numan Kaleli A.Ş. Eskişehir’de
banner66

Bu yatırımlar kapsamında, çözüm ortaklarından olan NG Kütahya Seramik ve birçok kıymetli markanın iş birliği ile Numan Kaleli A.Ş. , Eskişehir Şubesi’ni düzenlenen törenle hizmete sundu.

‘’İş birliğiyle sektördeki konumunu genişletiyor’’

NG Kütahya Seramik iş birliğiyle sektördeki konumlarını genişlettiklerini kaydeden Numan Kaleli Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kaleli, “Bunun ilk adımını Bursa merkez mağazamızdaki dönüşümle attık. Ardından Eskişehir mağaza yatırımımız geldi. Mağazamız 3 katta, 1.500 metrekarelik alandan oluşuyor. Bu ay sonu itibari ile İstanbul Anadolu yakasında yer alan mağazamız 1.400 metrekare alanda faaliyete başlayacak. İstanbul Avrupa yakasında yer alan mağazamızla birlikte toplam 4 mağazamızda 100’ü aşkın çalışanımızla istihdam sağlıyoruz. NG Kütahya Seramik iş birliğiyle ülkemize sunduğumuz katma değeri daha da artırıyoruz. Bu kapsamda yeni yatırımlarımıza da durmaksızın devam edeceğiz” diye konuştu.

‘’Ülkemizin geleceği için yatırımlara devam ediyoruz’’

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ise, “Ülkemizin geleceği için sanayileşmenin bir gereği olarak yatırımlarımıza devam ederken durmadan çalışıyoruz. Yatırımlarımızın geleceğimizin emanetçisi, yarınların bekçisi olan genç arkadaşlarımıza, gelecek nesillere en güzel yatırım olduğunu düşünüyoruz. 1989 yılında başladığımız yolculuğumuzda ilk olarak ulusal, ardından global marka olmak yönünde hızlı adımlarla ilerledik. Şu an dünyanın pek çok ülkesinde NG Kütahya Seramik ürünlerini “Made in Türkiye” damgasıyla pazara sunmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
kapalı
banner61
banner62
banner89