banner94

banner77

banner69

banner88

Martat, rotayı Avrupa'ya çevirdi

Bursa’dan bir dünya markası olmak için yola çıkan Martat Banyo, UNİCERA'da boy gösterdi.

YAPI MALZEMELERİ 18.03.2016, 18:19 18.03.2016, 18:19
Martat, rotayı Avrupa'ya çevirdi
banner66

Bursa’dan bir dünya markası olmak için yola çıkan Martat Banyo, dünyanın en alanında en büyük ikinci fuarı UNICERA’da en yeni ve en şık ürünleriyle gövde gösterisi yaptı.

Konut Yapı Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Martat Banyo Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tatlıcılar, iyi bir fuar geride bıraktıklarını ifade etti. UNICERA’dan her zaman memnun ayrıldıklarını kaydeden Tatlıcılar, “UNICERA dünyada ses getiren bir fuar. Çok sayıda yabancı alıcı geliyor. Ürünlerimiz onların ilgisini çekiyor. Sektörümüz dünya standartlarını yakaladı ve büyüyor. Ben bu ilerleyişin devam edeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.



REKABET BİZİ DİRİ TUTUYOR

Türkiye’nin komşu ülkelerinde yaşanan sıkıntıların seramik sektörünü negatif olarak etkilediğini belirten Tatlıcılar, şöyle devam etti: “Biz yaşanan sıkıntıları pazarımızı genişleterek aşmaya çalışıyoruz. Şu an Avrupa ülkelerine ağırlık verdik. Devlerin olduğu bir pazarda yarışıyoruz. Ancak bu durumu dezavantaj olarak görmüyoruz.  Teknoloji ve ARGE’ye önem vererek bu durumu avantaja çevirme gayretindeyiz. Çünkü rekabet bizi diri tutuyor, daha çok çalışmaya, daha çok üretmeye sevk ediyor.”

ARGE’YE CİDDİ YATIRIM YAPTIK

Martat Banyo Satış Müdürü Şerafettin Çalışkan da UNICERA 2016’da 15’e yakın ürünle katıldıklarını kaydetti. Tüm bu ürünlerin ölçü ve renk varyantlarını da sağlayacaklarını dile getiren Çalışkan, “Önümüzdeki yıl üst segmente hitap etme gayreti içerisindeyiz. ARGE bölümümüze ciddi yatırımlar yaptık. Rekabette gelecek yıllarda birçok firmayı zorlayacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89