banner94

banner77

banner69

banner88

Eren Cam, kalite anlayışı ile sektöründe başı çekiyor

Hizmet kalitesi ve ürün çeşitleri ile cam tedarikçiliği alanında aranan firmalardan olan Eren Cam, geçmişten gelen tecrübesi ile geçmişinden güç alarak geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

YAPI MALZEMELERİ 16.08.2023, 14:02
Eren Cam, kalite anlayışı ile sektöründe başı çekiyor
banner66

Eren Cam Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Eren, firmalarını ve çalışmalarını gazetemize anlattı. 1960’lı yıllarda dedelerinin bisikleti ile cam satışından başlayan sektördeki tecrübelerini üçüncü nesil olarak sürdürdüklerini belirten Serdar Eren, “Bu işin bizim için manevi bir değeri de var. Biz aslında biraz da bu manevi değere sahip çıkmaya çalışıyoruz. Asıl faaliyet alanımız toptan cam satışı. Bursa’daki ısıcam üreticilerine, plastik doğramacılara, camcılara, duşakabin üreticilerine, cam işleme üreticilerine, alüminyum cephe işi yapanlara cam tedariği sağlıyoruz. Bunun dışında otomotiv sanayine üretim yapan firmalara cam tedariği de yapabiliyoruz. Ayna da dahil her türlü camın satışını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Aynı zamanda fabrikalarında bulunan cnc kesim hatları sayesinde ölçeğe göre cam kesim hizmetleri de verdiklerini anlatan Serdar Eren, şunları söyledi:

“Tesisimizde iki ayrı hat halinde cnc jumbo kesimler yapılabiliyor. Bu sayede anlık ihtiyacı cam olan sektörümüzde bulunan 1000’in üzerinde üretici ve montajcı bu hizmetlerden fazlasıyla faydalanabiliyor.Aynı zamanda büyük çapta toptan düz cam satıcılığı yaparak merkezi ve aranan bir firma olma yolunda ilerleyişimiz sürüyor. Global çapta büyük bir oyuncu haline gelen Düzce Cam Firması’nın ürünlerinin satışını gerçekleştiriyoruz. Bu sayede marka ile olan işbirliğimizin gücü sahada fazlasıyla görülmeye başladı. Sektördeki bilinirliği firmaların güç göstergelerinden bir tanesidir. İş yaptığımız firmalar bizi bilmesi ve tavsiye etmesi bölge çaplı Pazar payımızı oldukça güçlendirdi. Tecrübeli ve köklü bir firmayız. Vermiş olduğumuz hizmetin kalitesi ve güvenilirliğimizle sektörümüzün sayılı firmalarından bir tanesiyiz. Geçmişimizden aldığımız güç ve güvenle büyümeye devam edeceğiz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89