banner94

banner77

banner69

banner88

Biryılmaz nitelikli konutlara değer katıyor

Biryılmaz İnşaat Malzemeleri Kurucu Ortağı Zekeriya Yılmaz, sektörü değerlendirdi.

YAPI MALZEMELERİ 12.01.2016, 09:16 12.01.2016, 09:16
Biryılmaz nitelikli konutlara değer katıyor
banner66



1997 yılından bu yana sektöre hizmet veren ve inşaat sektörünün başlıca markalarının bayiliklerini de alarak toptan ve perakende profesyonel hizmet anlayışını daha da pekiştiren Biryılmaz İnşaat Malzemeleri Bursa’nın prestijli projelerinde yer alarak sektöre değer katıyor.



Kaliteli hizmet anlayışından taviz vermediklerini ve müşteri memnuniyeti için çalıştıklarını söyleyen Biryılmaz İnşaat Malzemeleri Kurucu Ortağı Zekeriya Yılmaz, sektörü değerlendirdi.

2016’dan umutluyum…

2015 yılının seçim atmosferinde geçmiş olmasına rağmen kendileri açısından başarılı bir yıl olduğunu belirten Yılmaz, firma olarak ciro artışı yaşadıklarını da sözlerine ekledi. Biryılmaz şunları söyledi: “ 2015 her ne kadar seçim atmosferinde geçse de bizim için iyi geçtiğini söyleyebiliriz. 2015 yılında şirket olarak yüzde 12’lik bir ciro artışı yakaladık. Bunun sebebi Bursa’nın belli başlı büyük projelerinde yer almamızdan kaynaklanıyor. Şimdi seçimleri atlattık önümüzde daha belirgin bir zaman dilimi var. Ertelenen büyük projeler ortamın netliğe kavuşmasından ötürü başlayacaktır. Bu da elbette ki bizlerin işini olumlu yönde etkileyecektir. Dolayısıyla önümüzdeki yılın çok daha iyi geçeceğini düşünüyorum.”

Geniş bir ürün portföyümüz var…

2.000 m2 mağaza, 5.000 m2 kapalı alan ve 5.000 m2 açık alan olmak üzere toplamda 12.000 m2 alanda hizmet verdiklerini söyleyen Yılmaz, geniş ve üst segment ürün portföyü ile de müşterilerine hizmet verdiklerini belirtti. Yılmaz, “Banyo ve ıslak mekanlar ağırlıklı çalışıyoruz ama aynı zamanda altyapı tesisat grubunda ürünler üreten ülkemizin ve dünyanın en önemli firmaların bayiliklerini de bünyemizde barındırıyoruz.  Ürün gamımızda Fırat alt ve üst yapı boruları, yer ve duvar seramikleri, duvar kağıtları, boya, granit, banyo ve mutfak bataryaları, banyo dolapları ve mutfak dolapları, ankastre mutfak ürünleri, duşa kabinler, radyatör ve kombiler bulunmaktadır. Ayrıca firmamız Seranit Serra, Vanucci, Fırat Boru, Ege Seramik, Eca-Serel, Grohe, Duravit, Hüppe, Weber, Seramiksan, TEKA, Smeg, Jotun Boya, Panelduş, Tema, Hitit Seramik, Kas, ParexGroup bayiliklerini de bünyesinde bulundurmaktadır” dedi.

Satış sonrası hizmetin önemi…

Son yıllarda Bursa'da nitelikli konutlar yapıldığını ifade eden Yılmaz, niteliğe bağlı olarak da lüks ve üst düzey markaların talep görmeye başladığını söyledi.  Ürünü satmak kadar satış sonrasında verilecek hizmetinde çok önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, Biryılmaz olarak buna çok dikkat ettiklerini belirtti. Yılmaz, “Satış kadar satış sonrası hizmette çok önemlidir. Bizler Biryılmaz olarak bu konuya çok hassasiyet gösteriyoruz. Ürünün satışından sonra uygulama dönemlerinde ürünle ilgili çıkan problemlerle de ilgileniyoruz. Sadece ürün satmak değil satış sonrası hizmet vermekte bizim için çok önemli ve bu konuda müşterimizi memnun etmeyi en önemli görevimiz olarak görüyoruz” dedi.

Büyük yapı marketler rakibimiz değil…

Büyük yapı marketleri ile rekabet içerisinde olmadıklarını belirten Yılmaz, müşteri grubunun çok farklı olduğunu dile getirdi. Yılmaz şunları belirtti: “Büyük yapı marketleri bizleri çok fazla etkilemiyor. Çünkü onların müşterileri farklı bizim müşterilerimiz farklı. Biz daha çok nitelikli ürün arayan kişilere hizmet veriyoruz ama yapı marketlerinde daha çok perakende ağırlıklı ürünler mevcut. Ayrıca satış birebir göz teması ve sıcak ilişkilerle olan bir şeydir. Bu bizim millet olarak kültürümüzde var. Yapı marketlerinde soğuk bir ortam var bizler ise müşteriyle birebir iletişim ve daha sıcak ilişkiler kurup hizmet verebiliyoruz. Bizler bu avantajı kullanıyoruz. Zaten bizler üst segmentte olduğumuzdan marketleri çok fazla rakip olarak görmüyoruz.”

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
23°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89