banner94

banner77

banner69

banner88

Akıllı banyo ve mutfak tasarımlarıyla tasarruflu hayatlar

Teknoloji, hijyen ve tasarrufu bir araya getiren yaratıcı banyo çözümleri ve zarif fikirlerle akıllı banyo & mutfak tasarımları 2023’te yaşam alanlarımıza katılıyor.

YAPI MALZEMELERİ 17.01.2023, 17:27
Akıllı banyo ve mutfak tasarımlarıyla tasarruflu hayatlar
banner66

Banyo ve mutfaklarda ekonomik ve kolay hayatlar için incelik sahibi markaların akıllı tasarımları 2023 yılının yıldızları arasında yerini almaya hazır.

KALELİ

Numan Kaleli A.Ş.’nin bayisi olduğu armatür markaları içerisinde başta 200 yıllık geçmişi ile bir dünya markası olan İdeal Standart olmak üzere ECA, Newarch ve Polisu yer alıyor. Gelin bu akıllı tasarım teknolojilerini yapından inceleyelim.

Click Teknolojisi: Yüzde 50’ye varan su tasarrufu sağlayan kolay kullanımlı su ve enerji tasarruf sistemi ile banyo ve mutfaklarda akıllı tasarımlar boy gösteriyor. Armatürün kumanda kolu yüzde 50 seviyesi olan birinci kademeye kadar açılıyor. Aynı zamanda geniş bir çalışma açısına sahip. Coldbody teknolojisi ile termostatik yüzeyin hiçbir zaman aşırı ısınmasına izin vermiyor. Ayrıca Top Fix teknolojisiyle lavabo bataryası lavabonun altına eğilmeden monte ediliyor ve montaj süresi kısalıyor.

İdeal Pure Teknolojisi: İçmek ve yemek pişirmek için lavabo ve mutfak bataryalarından nikel ve kurşun içermeyen su alabilmenizi sağlar. Ideal Pure sisteminin içerisinden geçen su hiçbir zaman krom-nikel yüzeylere temas etmez. Ayrıca dokunmatik özelliği tercih edildiğinde hem pratik kullanım kolaylığı, hem de hijyeni birlikte sunuyor.

Intellimix: Modern dünyanın zorluklarına göğüs germek, hijyenin yeni bir tanımını gerektiriyor. Bu nedenle, hem su, hem de sabun dağıtan akıllı, temassız bir musluk olan Intellimix® yalnızca üstün hijyen sağlamakla kalmaz, aynı zamanda çalıştırma maliyetlerini düşürüyor, iyileştirir sürdürülebilirlik ve bakımı basitleştiriyor. Bataryalardaki Thermo Safe özelliğiyse haşlanma problemini ortadan kaldırarak sıcaklık 45 dereceye geldiğinde suyun daha fazla ısınmasını engelliyor.

ELMOR

ECA dünyasının yaşamı hem kolaylaştıran, hem de tasarruflu ve çevre dostu akıllı tasarımları birbirinden şık ve zarif modelleriyle banyo & mutfak alanlarına vizyoner bir duruş kazandırıyor. Birbirinden akıllı armürlerin elegant çizgilerle buluştuğu ECA dünyasına göz atmaya ne dersiniz?

TIERA LAVABO BATARYASI

3 bar basınçta su akış miktarı dakika da maksimum 5 litreye ulaşırken kireç kırıcılı perlatör teknolojisi sayesinde uzun ömürlü kullanım elinizin altında.

DALIA LAVABO BATARYASI

Bir başka tasarım ile yine 3 bar basınçta su akış miktarı dakikada maksimum 5 litreye ulaşırken ECA’nın kireç kırıcılı perlatör sistemi sayesinde sorunsuz kullanım.

LUNA EVİYE BATARYASI

Uzun ömürlü, tasarruflu ve kolay kullanım özelliğiyle tüketicilerin tercihi olan modelde ayrıca, 360° döner çıkış ucu ile akıllı armürler yaşam alanlarınızda.

LUNA FOTOSELLİ

LAVABO BATARYASI

Elektrikli tasarımı sayesinde akıl, tasarrufla buluşuyor. 3 bar basınçta su akış miktarı dakikada maksimum 1,3 litreyken batarya, 220 Volt güç kaynağı ile çalışıyor. Tasarıma ait filtreli ara musluklar, ürünle birlikte verilirken ayrıca ücretsiz montaj hizmeti de bulunuyor.

NİTA SPİRALLİ

EVİYE BATARYASI

Düz el duşu sayesinde akıllı armür tasarımı, hayatınıza pratiklik kazandırıyor. Sprey ve perlatör akışlı çift fonksiyonlu el duşlu ürün, 360° döner çıkış ucu sayesinde rahat ve kolay kullanım sağlıyor.

LUNA DOKUNMATIK

EVİYE BATARYASI

Dokunmatik özelliği ile birlikte hijyenik ve pratik kullanım sağlayan tasarım, uzun ömürlü kullanımı beraberinde getiriyor. Ürün kolu açık konumdayken, batarya gövdesine bir dokunuşla su akışı sağlanıp, tekrar bir dokunuşla su akışı durduruluyor. Dokunmatik özelliği kullanıldığında, su akışı sağlandıktan 42 saniye sonra güvenlik nedeniyle otomatik olarak su akışı kesiliyor. İstenildiği takdirde dokunmatik özelliği devre dışı bırakılarak ürün manuel olarak da kullanılabiliyor. Ayrıca, 360° döner çıkış ucu sayesinde akıllı armür kullanımının konforu da elde ediliyor.

ROCA BANYO

Her zevke ve her türlü banyo alanına hitap eden tasarımlardan oluşan Inspira Koleksiyonu lavabo, klozet ve mobilya modelleriyle banyo tasarımında akıllı çözümler sunuyor. Yuvarlak, oval ve kare olmak üzere üç farklı tasarım çizgisine sahip olan lavabolarıyla koleksiyon, tüm banyolara uyum sağlayan akıllı ürünleriyle öne çıkıyor.

Roca, Inspira Koleksiyonunda yeni teknolojileri tasarımlarına entegre ederken, fonksiyonel modelleriyle ihtiyaca yönelik banyolar oluşturmaya imkan sağlıyor. 600 milimetrelik lavabo modelleri, misafir banyoları veya dar alanlar için estetik ve işlevsel sonuçlar elde etmeyi mümkün kılıyor. Kompakt tasarıma sahip klozetler ise duvara monte modelleri ile alandan tasarruf etmeyi sağlıyor.

Hijyen ve dayanıklılık bir arada

Banyolarda ihtiyaç duyulabilecek her ürünün en iyi malzemelerle, en ince detaylar düşünülerek tasarlandığı koleksiyonda Roca’nın vitrifiye alanında standartları yükselten Fineceramic® malzemesi öne çıkıyor. Roca, banyolar için en önemli konulardan olan hijyen ve temizlikte de kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran çözümler sunuyor. Inspira Koleksiyonundaki ürünlerin klozet kapaklarında kullanılan ve anti bakteriyel bir malzeme olan Supralit®, yüzeyde oluşabilecek mikropları ve bakterileri ortadan kaldırarak üst düzey hijyene imkan sağlıyor. Inspira Koleksiyonunun bir parçası olan Inspira In-Wash® klozet ise teknoloji ile hijyeni birleştiren özel ürünlerden.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner92
banner89