banner94

banner77

banner69

banner88

Sektör Aktüel...

Sektör Aktüel dopdolu içeriği ile her ay Konut ve Yapı'da...

SEKTÖR AKTÜEL 14.02.2024, 12:11
Sektör Aktüel...
banner66

AHMET ATIŞ’IN SANAT AŞKI

Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, MUDO Kurucusu Mustafa Taviloğlu’nun resim galerisini ziyaret etti. Sanat eserlerine hayran kalan Ahmet Atış, her eseri dikkatlice inceledi.

ŞEREF DEMİR’İN ANKARA ÇIKARMASI

İMSİAD Başkanı Şeref Demir Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye İnşaat Sektör Meclisi Üyesi olarak katıldığı toplantıda Bursa inşaat sektörünün beklenti ve önerilerini aktardı.

ŞİRİN BAŞKAN GÖZLEM KULESİ’NDE

Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, AS TV’de yayınlanan, gazeteci ve program sunucusu Namık Göz’ün hazırlayıp sunduğu Gözlem Kulesi programının konuğu oldu. Programda deprem gerçeği ve yapılması gerekenler konuşuldu.

SERTAÇ KARAALP’İN YOĞURT KEYFİ

Alpiş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, sosyal medyada yaptığı eğlenceli paylaşımına “Tüm mücadelemiz bir kase yoğurt için” notunu düştü.

REALTY WORLD ADA GAYRİMENKUL 5 YAŞINDA

Realty World Ada Gayrimenkul 5. yılını tüm ekip çalışanlarının katıldığı bir geceyle kutladı. Biz de 5. yıllarını kutlar başarılar dileriz.

İŞ BİRLİĞİ KUVVETLENDİ

LİMADEM Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı ve ETMD Bursa Temsilcisi Olgun Karabiber, kurumlar arası iş birliği için Eyrice Dental Grup Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice’yi dernek merkezinde ağırladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
kapalı
banner61
banner62
banner89