banner94

banner77

banner69

banner88

Güneş enerjisi onlardan sorulur

İşletmeler GES yatırımlarında referansları güçlü markaları tercih ediyor.

SEKTÖR AKTÜEL 16.04.2024, 12:40
Güneş enerjisi  onlardan sorulur
banner66

Artan enerji maliyetlerinin düşürülmesi ve çevreci üretim hedefiyle firmalar güneş enerjisi yatırımlarına hız verdi. Sürdürülebilir, verimli ve çevre dostu özellikleriyle GES yatırımlarında son dönemde büyük bir artış yaşanıyor.

Bursa’nın önde gelen GES firmalarının yetkilileri, firmaların güneş enerjisiyle enerji maliyetlerini düşürürken, yeşil enerji sayesinde çevreci üretim gerçekleş­tirerek doğayı da koruduklarını belirtiyor.

Murat Kılıç – Sun Vital Kurucu Ortağı

Sunvital Enerji, 2013 yılında sürdürülebilirlik tutkusuyla kurulmuş Güneş Enerjisi Paneli satan bir şirkettir. 10 yılı aşkın süredir, güneş enerjisinin gücünü kullanarak firmalara, konut, ticari yapı, endüstriyel tesisler ve araziler dâhil her yere GES kuruyoruz. Sürdürülebilir, verimli, temiz ve çevre dostu enerji çözümleri konusundaki taahhüdümüzü her projede yansıtırken, güneş panellerinin en iyi performansla çalışmasını sağlamak için panel temizliği hizmeti de sunuyoruz. Firmamız, güçlü bir mühendislik geçmişi, projelendirme yetenekleri ve güneş enerjisi alanındaki uzmanlığı ile gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakma hedefiyle hizmet vermeye devam edecek. 200. GES Projemizin ön kabulünü başarıyla tamamlamamızla, Türkiye'deki karbon ayak izini azaltma hedefine önemli bir katkıda bulunuyoruz. Güneş enerjisi sektörünün gelişmesi için yatırımlarımıza devam edeceğiz ve daha fazla projeye imza atarak Türkiye'nin enerji bağımsızlığına katkıda bulunacağız.

Erol Dağlıoğlu - Dağlıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı

Dağlıoğlu Enerji olarak, güneş enerjisi alanında uzun yıllara dayanan sahip deneyimimizle başarılı ve güvenilir çözümlerin hayata geçirilmesini kolaylaştırıyoruz. Yüksek kaliteli ekipmanlar ve malzemeler kullanarak güneş enerjisi santralinin verimli bir şekilde çalışmasını sağlıyor, bu sayede müşterilere uzun ömürlü ve sorunsuz bir sistem sunuyoruz. Çatılara, zeminlere öz tüketim karşılığı elektrik üretiyor, elektrik üretmeleri için santraller kuruyoruz. Bursa ve çevre illerde Güneş Enerji Sistemi bakım ve temizlik hizmeti vermekteyiz. Daha çok firma olarak özel projelere yoğunlaşıyoruz. EPC firması olarak yaptığımız santraller beklentinin üzerinde üretim yapıyorlar. Son olarak Durmazlar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz ile Durmazlar Makina’ya yapılacak 2 MW çatı Güneş Enerji Sistemi kurulumunun anlaşması imzaladık. GES projelerine ciddi bir talep var ve bu talebin önümüzdeki yıllar içinde artarak devam edeceğini biliyoruz.

İbrahim Şahintaş – TEK Enerji Yönetim Kurulu Başkanı

Tek Enerji, 2015 yılında elektrik sistemlerinin bakım, onarım, projelendirme ve mühendislik hizmetleri ile sektöre giriş yapmış; kaliteli hizmet, inovasyon ve arz-talep ilişkilerini gözeten bir bakış açısı ile sektörde hızlı ve emin adımlarla ilerlemeye başlamıştır. 2019 yılında ise dünyada ihtiyaç duyulan en önemli kaynaklardan biri olan güneş enerjisi sektörüne yatırım yapmaya başlamış ve bu alandaki hizmet sektörünü geniş bir yelpazeye taşımıştır. Ayrıca Avusturya Viyana’da Ecosolar adı atında yeni bir firma kurduk. Tek Enerji, başta ülkemiz için olmak üzere uluslararası girişimlerde de bulunarak kaliteli, dürüst ve disiplinli hizmet vermeye devam etmektedir. Yap-işlet-devret modeli (YİD) ile Türkiye’de ilk projeyi geliştiren ve uygulayan firma olmanın gururunu yaşıyoruz.

Ömer Altepe – Altepe Enerji Yönetim Kurulu Başkanı

Altepe Enerji olarak yaşadığımız gezegenin enerji ihtiyacını temiz kaynaklarla karşılamak için öncülük ederek, güneş enerjisinin kullanımını yaygınlaştırıyoruz. İnsanoğlunun geleceğini yeni teknolojiler ile destekleyip, dünya ekonomisine katkı sağlamak ve gelecek nesillere yaşanabilir bir doğa bırakma amacındayız. Endüstriyel çatı güneş enerji sistemleri, arazi tipi güneş enerji sistemleri, solar otopark uygulamalarının yanı sıra proje, mühendislik, yatırım danışmanlığı ve enerji verimliliği danışmanlığı hizmetleri veriyoruz. Türkiye’nin dört bir köşesinde gerçekleştirdiğimiz projelerle ülkemizin rekabet gücünü geleceğe taşıyoruz.

Orhan Özcü - Sisina Enerji Yönetim Kurulu Başkanı

Ticari hayatına 2011 yılında başlayan Sisina Enerji, güneş enerjisi verimliği bakımından dünyada üst sıralarda yer alan Türkiye’nin, hak ettiği değere kavuşmasına destek olmuştur. Kurmuş olduğumuz ilk resmi Güneş Enerji Santrali ve yapmış olduğumuz farkındalık çalışmalarıyla ülkemizdeki yenilenebilir enerji faaliyetlerine öncülük etmiş bulunmaktayız. Sungen Solar Enerji ile kurmuş olduğumuz çözüm ortaklığıyla faaliyete geçirdiğimiz santraller ile enerjiyi geleceğe taşıyoruz. Bugüne kadar Türkiye’nin 11 farklı bölgesinde 600 MW Tedaş projelendirmesi, tamamı anahtar teslim olmak üzere saha ve çatı üzeri güneş enerji sistemi tesisleri kurduk. Ülkemizin kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak enerji ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz.

Mustafa Çakmaker – Canertaş Enerji Sistemleri Yönetim Kurulu Üyesi

Canertaş Enerji 1994 yılında kendi öz kaynaklarıyla kurulan bir firmadır. Doğalgaz, ısıtma soğutma ve tesisat sektöründe, mühendislik-proje-taahhüt-satış ve montaj konularında bünyesinde bulundurduğu geniş uzman kadrosu ile hizmetine devam etmektedir. Canertaş Enerji, 30 yıllık işgücü ve sektör tecrübesinin verdiği güç ile faaliyetlerinin arasına son 4 senedir güneş enerji sistemlerini de ekleyerek yenilenebilir enerji sistemleri içerisinde oldukça ciddi bir önem taşıyan güneş enerji sektöründe yerini almıştır. Güneş enerjisi sonsuz ve temiz bir enerji kaynağı olarak dikkatleri üzerine çekerken elektrik üretimi ve ısıtma sistemlerinde önemli bir kaynak olarak karşımıza çıkmaktadır. Tüm sistemin kurumunuzun ihtiyacına özel en ideal şekilde tasarımı, planlanması, tüm taahhütlerin gerçekleştirilmesi ve tesisinizin zamanında devreye alınması hizmetlerini vermekteyiz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89