banner94

banner77

banner69

banner88

Mimarlar ‘Yaza Merhaba’ dedi

Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin düzenlediği ve üyelerin yoğun ilgi gösterdiği "Yaza Merhaba" kahvaltısı, renkli görüntülere sahne oldu.

DİĞER 08.05.2024, 00:26
Mimarlar ‘Yaza Merhaba’ dedi
banner66

Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin üyeleri ‘Yaza Merhaba’ kahvaltısında buluştu. MCS Yapı Sistemleri'nin sponsorluğunda düzenlenen buluşma Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bünyesindeki Sofra Restaurant'ta yapıldı.

Programın açılışında konuşan Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Mimarlar Odası Bursa Şubesi “Yönetim Kurulu olarak bütün faaliyetlerimizde üye ilişkilerimize özel önem veriyoruz. Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komitemiz başarılı bir faaliyete daha imza attı, kendilerini kutluyorum, destekleri için de MCS Yapı Sistemleri İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Geçgel’e teşekkür ediyorum” dedi.

Şimşek'ten sonra söz alan ve kahvaltı programının sponsoru MCS Yapı Sistemleri İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Geçgel ise, MCS Yapı Sistemleri olarak yıllardır mekanik cephe alanında faaliyet gösterdiklerini, kendisinin 25 yıllık bir deneyime sahip olduğunu ifade etti. Şirin Rodoplu Şimşek'in elinden teşekkür plaketini alan Geçgel: "Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluluk duydum, sizin gibi dostlarla birlikte olmaktan çok keyif aldım. Katılan herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Öte yandan katılımcılardan bazılarının kahvaltı sonrasında binicilik sporunu deneyimlemek istemesi renkli anların ortaya çıkmasına sebep oldu. Kimi üyeler at binerken kimileri ise çevrede yürüyüş yaparak temiz havanın tadını çıkarmayı tercih etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
24°
açık
banner61
banner62
banner89