banner94

banner77

banner69

banner88

Türk firmanın büyük başarısı

İlktaş İnşaat, Natur Port projesiyle, 2019-2020 International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) kendi kategorisinde Türkiye, Avrupa ve dünyanın en iyisi seçildi.

KONUT PROJELERİ 20.01.2020, 15:14 15.07.2020, 10:53
Türk firmanın büyük başarısı
banner66

 “En Prestijli Yatırım ve Proje Ödülü” Natur Port’un

123 ülkeden bin 900 projenin katıldığı ve İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards) sahiplerini buldu.

Kuşadası'nda faaliyet gösteren İlktaş İnşaat, Natur Port Projesi’yle 3 dalda birinci seçildi.

Yarışmada 82 jüri üyesinin seçimi ile birinci seçilen Natur Port Villa projesi, Best Residential Development Turkey 2019-2020, Best Residential Development Europe 2019-2020 ve Best International Residential Development 2019-2020 ödüllerine layık görüldü.

50 yıllık tecrübe

Ödül töreninin ardından açıklamalarda bulunan ve 50 yıldır sektörün içerisinde bulunarak konsept projelere imza attıklarını belirten İlktaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Merih İlk, "Popüler bir turizm destinasyonu olması sebebiyle Kuşadası'nı tercih ettik. Kuşadası, iklimi ve doğasıyla beğenilen bir kent. Bugüne kadar yaklaşık 2 bin konut yaptık. Konutlarımızın çoğu Kuşadası sınırları içerisinde. Kuşadası'nın gelecek dönemde çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bu sebeple gelecek projelerimizi de Kuşadası'nda hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

‘Kuşadası markası’ için önemli adım

“Kuşadası'nın marka değerinin artması için bizler de elimizden geleni yapmaya hazırız” diyen İlk, şöyle devam etti:

“Kuşadası'nın marka değerini artırmanın yolu nitelikli ve ayrıcalıklı projeler yapmaktır. Biz inşaat sektörü temsilcilerine de bu konuda büyük rol düşüyor. Hikayesi olan doğru projeler üretmeliyiz. Son projemiz olan Natur Port ile dünya çapında ses getiren bir sektör yarışmasına katıldık. Londra'da düzenlenen yarışmanın finalinde hem Türkiye'nin en iyi projesi, hem Avrupa'nın en iyisi, hem de 6 kıtadan şampiyon projelerin arasında en iyisi seçildik. Londra'daki finalde bayrağımızı dalgalandırmak bizler için büyük bir gurur oldu.”

Dünyanın en iyi villa projesi olmanın kolay olmadığını, jürinin, projelerindeki doğal yaşam tarzını modern hayatın imkanlarıyla birleştiren konseptinden etkilendiğini belirten Merih İlk, "Projenin özelliği ‘zamanlar ötesi Ege mimarisi’ni tarzını benimsemiş olması. Kişiye özel mimari tasarım ve peyzaj düzenlemeleri sayesinde villaların birbirinden farklı görünmesi ve doğal bir kasaba kimliğinin oluşması projede dikkat çeken bir detay. Bu çerçevede 123 ülkeden bin 900 projenin yarıştığı bu organizasyonda 82 kişilik jürinin kararı ile 3 aşamada da birinci seçildik. Hedefimiz yaşadığımız kent başta olmak üzere ülkemizin markalaşmasında rol almaktır" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89