banner94

banner77

banner69

banner88

SİNPAŞ GYO’dan Bursa’ya yeni yatırım

Sinpaş GYO Bursa Modern projesinde, baharın gelişi kutlandı.

KONUT PROJELERİ 06.06.2017, 11:04 06.06.2017, 16:44
SİNPAŞ GYO’dan Bursa’ya yeni yatırım
banner66
Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Bursa Modern projesinde, baharın gelişi çeşitli etkinlikler ve Zımba Grubu’nun konseri ile kutlandı.

Festival Alanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe; Bursa Modern’de yaşamakta olan çok sayıda proje sakini, ailesi ve dostlarıyla birlikte katıldı.

Birbirinden farklı ve zorlu eğlence parkurlarının kurulduğu etkinlik alanını dolduran her yaştan Bursa Modern sakini, ayrıca lezzetli ikramlar eşliğinde unutulmaz bir gün geçirdi.

Günün ilerleyen saatlerine doğru sahne alan Zımba Grubu’ysa, seslendirdiği birbirinden hareketli ve sevilen şarkılarla Festival Alanı’nı dolduran kalabalığı coşturdu.

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan ve projede yaklaşık 4 bin kişinin yaşamakta olduğuna dikkat çeken Bursa Modern Satış Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, “Projemizde bin 466 konutun yüzde 90’ı dolu. Aile bazında bakacak olursak da toplamda bin 100’ün üzerinde ailemiz bulunuyor. Projemiz adeta beş yıldızlı bir tatil köyü. Sinpaş GYO olarak müşterilerimize sadece konut satmıyor, onlara keyifli ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı da sunuyoruz. Bu faaliyetimiz bizim geleneksel bahar şenliği etkinliğimiz ve site sakinlerimizin gönüllerince eğlenebildiği, stres atabildiği ve hoş dakikalar geçirebildiği bir etkinlik. Bu etkinliğimize katılan tüm site sakinlerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Sinpaş GYO’dan Bursa’ya yeni yatırım

Sinpaş GYO olarak, yılsonuna kadar Bursa Modern projesinin bitişinde yer alan 40 dönümlük arazide yeni bir projeye başlayacaklarının müjdesini veren Ümit İşmen, “Yeni projenin inşa edileceği alan bizim en büyük parselimiz. Orada inşa edeceğimiz projemiz de yine Sinpaş GYO’nun tüm yönleriyle ayrıcalıklı bir yaşam alanı olacak. Hatta anlaşmaları bittiği için rahatlıkla söyleyebiliyorum, projemiz termal suyun da sosyal tesislerinde kullanılabildiği bir proje olacak. Şöyle bir iddiamız da var, Türkiye’de sosyal tesislerinde ilk defa termal su olan tek proje olacak. Biz hep ‘daha iyiyi nasıl yaparız’ diye çalışıyoruz. Bu projemizle bunu bir kez daha göstermiş olacağımıza inanıyorum” dedi.

Bin 200 daire, 6 bin metrekare ticari alan

Yaklaşık bin 200 dairenin yer alacağı yeni projenin, karma kullanımlı olacağını söyleyen İşmen, projede ticari bir alanın da bulunacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89