banner94

banner77

banner69

banner88

“Sadece konut değil, yeni bir yaşam sunuyoruz”

Akcan Yapı YK Başkanı İsmet Akça, yeni projesi ile ilgili bilgi verdi.

KONUT PROJELERİ 20.06.2018, 14:23 20.06.2018, 15:14
“Sadece konut değil, yeni bir yaşam sunuyoruz”
banner66

 İSMET AKÇA: “SADECE KONUT DEĞİL, YENİ BİR YAŞAM SUNUYORUZ”

Kurulduğu 2001 yılından bu yana konut alıcılarına özgün projeler üreten Akcan Yapı, Kayıoba Konakları projesi ile Bursalılara Kayapa’da yeni bir dünya sunuyor.

Doğası, eşsiz manzarası, teknolojik alt yapısı, sosyal donatı alanları ve özgün mimarisi ile konut alıcılarına tam donanımlı bir yaşam vaat ettiklerini ifade eden Akcan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akça, “Yalnızca konut değil, yeni bir yaşam sunuyoruz” dedi.

Akcan Yapı’nın çalışmaları ile ilgili bilgiler veren İsmet Akça, “Uzun yıllar Bursalılara kuyumculuk sektöründe hizmet verdik, vermeye de devam ediyoruz. Görükle’de öğrencilere yönelik apart konaklama hizmeti de vermekteyiz. Binaların yapımı kendimize ait. Binaları inşa ederken bu sektörde yaşanabilecek her türlü avantajı ve dezavantajı gördük. Sektörü biraz araştırdık, hızlı gelişen ve büyüyen dünyamıza bizlerin de ayak uydurması gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

“Bin konut teslim ettik”

Sektöre 2001 yılında katıldıklarını da belirten Akça, “2001 yılında kendi yerlerimizin yapımı ile sektörle tanıştık. Daha sonra 2004 yılında ilk konut projesiyle inşaat sektörüne atıldık diyebiliriz. Bursa’nın daha da büyüyeceği öngörüsünde bulunarak şehrin batısı olan Görükle ve Kayapa gibi bölgelerde arsa yatırımları yaptık. Bugün itibarıyla Akcan Yapı olarak bin konutu tamamlamış durumdayız. Kolay değil bin konut, bin aile ve binlerce insan ve çocuk demek. Onların mutluluğu, huzuru ve hayır duaları bizlerin yeni projelere güvenle adım atmamızı sağlıyor” diye konuştu.

Projelerin en uzun teslim süresinin 18 ay olduğunu da ifade eden Akça, “15 ay hatta 12 ayda bitirdiğimiz projelerimiz de var. Bir projeye başladık mı hemen bitirmeyi hedefleyip, teslim etmek ve satışını rahat rahat yapmak istiyoruz” dedi.



4’te 3’ü sosyal alan…

Yenilikçi bir vizyon ile yeni dönemde sektöre ciddi katkı sunacaklarını kaydeden Akça, son projeleri olan Kayıoba Konakları’nın 4’te 3’ünün sosyal donatı alanlarından oluştuğunu söyledi.

Projenin teknik özelliklerinden de bahseden İsmet Akca, “4 bin m²’lik inşaat alanı üzerine inşa edilen Kayıoba Konakları, toplamda 2 bloktan oluşmakta. 6 ticari alanı bünyesinde barındıran projemizde, 3+1 daireleri 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla tüketici ile buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı. Projede sosyal donatı alanlarının ön plana çıktığını da belirten İsmet Akca, “4’te 3’ü sosyal donatı alanlarından oluşan projemiz; kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness center, çocuk oyun alanları ve kafeleri bünyesinde barındırıyor” şeklinde konuştu.



“Katalogdaki ile gerçeği aynı”

Projelerinde katalogla, yapılan inşaat arasında hiçbir fark olmadığının altını çizen İsmet Akca, “Projemizi kataloglarda inceleyen müşterilerimiz, inşaatı yerinde inceledikleri zaman da ikisi arasında bir fark bulamıyor. Tüketiciye ne vaat ediyorsak, projede de ona yer veriyoruz. Projenin dışına ne kadar önem veriyorsak, içine de aynı önemi veriyoruz” dedi.

Projelerinin tamamını yapı kullanım ruhsatıyla beraber teslim ettiklerinin altını çizen Akça, “Firma olarak en hassas olduğumuz konulardan biri yapı kullanım ruhsatı. Tüm projelerimizi yapı kullanım ruhsatı alınmış olarak, sorunsuz bir şekilde teslim ediyoruz. Konut teslimatı sonrası da müşterilerimizle ilişkimiz devam ediyor” dedi.

Kayıoba Konaklarının 2021 yılına kadar tüm etaplarının tamamlanacağını da sözlerine ekleyen İsmet Akça, projenin toplamda 450 daire olarak planlandığını da dile getirdi. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
24°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89