banner94

banner77

banner69

banner88

Projeleriyle Bursa’nın dışına taşıyorlar

Bursalı inşaat firmaları, kentimizin yanı sıra şehir dışı projelere de imza atıyor. Konut Yapı Gazetesi olarak şehir dışında yatırımlarını sürdüren Bursalı firmaların projelerini derledik.

KONUT PROJELERİ 14.07.2022, 10:36
Projeleriyle Bursa’nın dışına taşıyorlar
banner66

Akyükselen İnşaat

Uzun süre devam eden pandemi süreci insanların yaşam tarzında, yaşam alanlarının tercihinde değişikliğe sebep oldu. Tercihler site, apartman hayatından bahçeli müstakil evlere doğru eğilim göstermeye başladı. Akyükselen İnşaat, bütün bu etken faktörlerin yanı sıra, denize yakın olması ve tercih edilen bir lokasyonda olması nedeniyle Balıkesir Gömeç’te 15.000 metrekare alanda 40 adet villa projesine başladı. İki - üç ay gibi kısa bir sürede bitme noktasına gelecek olan proje, geniş iç avlusu, peyzaj alanı sosyal tesisleri ile konforlu bir yaşam vadederken aynı zamanda bulunduğu bölgeye değer katacak görkeme sahip. Projenin giriş katı salon, mutfak, banyo, wc ve geniş veranda ile nezih yaşam alanı sunarken üst katında banyolu üç oda, balkon ve teras bulunuyor.

Lik Yapı
Dünyanın en önemli turizm merkezlerinin başında yer alan Bodrum’a Turgutreis Yaşam Merkezi projesiyle yatırım yapan Lik Yapı, bu projesiyle bölgeye ve çevresine değer katıyor. 16. Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri kapsamında en iyi proje dalında birincilik ödülü alan ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan Turgutreis Yaşam Merkezi projesi 21 milyon TL yatırım maliyetine sahip. Bodrum Turgutreis'in en merkezi konumundaki arsaya yapılan tesiste çocuk oyun parkı, kent marketi, seyir terası, atölyeler, dükkanlar, sergi alanları ve otoparklar mevcut. Ayrıca Turgutreis Yaşam Merkezi’nin çatısında yer alan paneller ile tesisin ışıklandırması güneş enerjisi ile karşılanacak. Lik Yapı’nın Bodrum bölgesindeki yatırımları devam ediyor. Bunun dışında Tekirdağ Çerkezköy’de de bir proje sürüyor.

Beydağ İnşaat

Balıkesir, Edremit Körfezi’nde projeler yapan Beydağ İnşaat, Bursa’ya yakınlığı, havasının ve denizinin fevkalade olması nedeniyle bu bölgede projeler geliştiriyor.

Firmanın, ilk projesi 38 villadan oluşan, Ayvalık Çamlık Laka bölgesinde bulunan Ayvalık Konakları idi. Arkasından firma, Gömeç merkezde 100 daire ve 2000 metrekare ticari alandan oluşan Olivia Park Evlerini yaptı. Sonra Edremit Kadıköy bölgesinde 150 daire ve 1000 metrekare ticari alandan oluşan Körfez Civan Evlerini tamamladı. Şu anda Gömeç sahilde 56 villadan oluşan Dimora Sahil Villalarını inşa eden Beydağ İnşaat, bu projeyi de yaz sonuna kadar teslim edecek. Firmanın ayrıca Cunda’da devam etmekte olan bir hotel projesi bulunuyor. Bu yatırım da 2023 sezonunda açılacak. Altınoluk’ta Fener sahilde 61 villadan oluşan projenin ruhsatını alan Beydağ İnşaat, bu projeye de eylül ayında başlayacak.

Altay Tasarım İnşaat

Kuruluşundan bu yana Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinde inşaat, gayrimenkul, endüstriyel tesisler, okul, hastane, toplu konut projeleri ve askeri tesis alanlarında ana müteahhit ve yatırımcı olarak faaliyet gösteren Altay Tasarım İnşaat’ın Balıkesir OSB’de yapımı devam eden İŞBİR Alternatör ve Jeneratör Fabrikası yaklaşık 36.680 metrekarelik alana kuruluyor. Projenin 25.680 metrekaresi kapalı, 11.000 metrekaresi açık alanı olacak. Tesis başta savunma sanayi olmak üzere endüstriyel yapılara, inşaatlara, üretim tesislerine alternatör ve jeneratör üretimi gerçekleştirecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
kapalı
banner61
banner62
banner89