banner94

banner77

banner69

banner88

Kayapa’nın yükselen değeri: ZER Kayapa

4 blok, 64 daireden oluşan proje bölgeye damgasını vuracak.

KONUT PROJELERİ 16.04.2024, 14:13
Kayapa’nın yükselen değeri: ZER Kayapa
banner66

Bursa’da 19 yıldır hayata geçirdiği projelerle sektörün vizyoner markalarından olmayı başaran Zerrin Özgüle İnşaat, son dönemde birbiri ardına projelerin yükseldiği Kayapa’da inşasına başladığı ZER Kayapa projesi ile bölgeye damgasını vuracak. 4 bloklu konsept proje 64 daire ve 15 dükkandan oluşacak. Proje 2025'in son çeyreğinde teslim edilecek.

Bursa’nın zemini en sağlam bölgesi olan Kayapa’da güvenli binalar inşa etmek amacıyla projeye başladıklarını söyleyen Zerrin Özgüle İnşaat Yön. Krl Bşk. Zerrin Özgüle, birinci önceliklerinin güvenli binalar inşa etmenin yanında Kayapa’ya sosyal alanları ve keyifli ortamıyla da fark yaratacak vizyoner bir proje kazandırmak olduğunu kaydetti.

Bursa inşaat sektöründe 2005 yılından itibaren ticari ve konut projeleriyle adından sıkça söz ettiren Zerrin Özgüle İnşaat, Kayapa’da yapımına başladığı Zer Kayapa projesi ile bölgeye damga vurmaya hazırlanıyor. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri sonrası deprem gerçeği ile bir kez daha maalesef yüzleşmek zorunda kaldığımızı söyleyen Zerrin Özgüle İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zerrin Özgüle, “Bursa deprem kuşağında yer alıyor. Binalarımızı artık bu gerçeğe göre yapmak zorundayız. Kayapa bölgesi Bursa’daki en sağlam zeminlerden birine sahip. Kayapa bölgesini tercih sebebimiz, Kayapa’nın sağlam zemine sahip olması” dedi.

Son deprem yönetmeliğine uygun

Zer Kayapa projesinin Kayapa’da Çamlık Bölgesi’nde yer aldığını söyleyen Zerrin Özgüle, “Projemizin önündeki 20 dönümlük arazi ise ticaret alanı olarak ayrılmış durumda. Alışveriş merkezi olarak oraya bir proje yapılacak. Çevremizde hep 21 metrelik yollar var. Lokasyon olarak Kayapa’nın en iyi konumundayız. Projemiz, 4 bloktan oluşan konsept bir proje. Zemininin kaya olması çok önemli. Son deprem yönetmeliğe uygun yapılıyor. Yönetmelikte C30 beton yeterli görülürken bizim projemizde C35 beton kullanılıyor. Sağlamlığı maksimum düzeye çıkardık” diye konuştu.

64 daire ve 15 dükkan

Proje detayları hakkında da bilgi veren Zerrin Özgüle, “Projemiz 5 buçuk dönümlük bir alana sahip ve 64 daire 15 dükkandan oluşuyor. Sadece 1 adet 2+1 daire var diğer daireleri 3+1 olarak tasarladık. Kayapa yükselen bir trend oluşturuyor. Gün geçtikçe bu bölgenin kıymeti ve lokasyon olarak yeni tercih bölgesi olacağını düşünüyoruz. Yalıtımına çok önem veriyoruz. İzolasyona çok önem vererek ses ve ısı yalıtımını yapacağız” şeklinde konuştu.

Yenilenebilir enerji konusunda oldukça hassas davrandıklarını da aktaran Zerrin Özgüle, “Güneş enerjisinden faydalanıp yenilenebilir enerji ile ortak alanlardaki aydınlatmayı kendimiz üreteceğiz. Bu da site giderlerine büyük katkı sağlamaktadır. Kayapa’da çok az projede bulunan kapalı otoparkımız olacak. Her bloğumuzda çift asansör olacak. Dairelerimiz ise minimum 211 metrekare brüt, 150 metrekare net olarak Kayapa standartlarının çok üzerinde olacak” dedi.

Teslimat 20 ay sonra

Proje’nin yapım aşamalarında çalıştıkları ekip ve detaylar hakkında da bilgiler veren Zerrin Özgüle, “Mustafa Aydın ruhsat projemizi çizdi. Adem Bakır ise Bursa’nın en iyi statikçilerinden birisi. İç mimarlığını Seçil Bulcan Ürküt yaptı. Yakında kendisiyle örnek daire çalışmamıza başlayacağız. Projemizi bugünden itibaren 20 ay sonra teslim edeceğiz” diye konuştu.

Kayapa’nın geleceğini çok iyi gördüğünü de sözlerine ekleyen Özgüle, “Çok yeni ve hızlı büyüyen bir bölge olarak dikkat çekiyor. İlerleyen zamanda tamamlanacak projelerle birlikte yeni bir bölge olacak” diye konuştu.

Yatırım ve konut almak isteyenler için Kayapa bölgesini tavsiye ettiğini de aktaran Zerrin Özgüle İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zerrin Özgüle, “Kayapa’yı yatırımcılara şiddetle tavsiye ediyorum. Bu bölge büyüme aşamasında. Altyapısı ve üstyapısı tamamen bitince Kayapa gerçek değerini bulacak. Ticari alanların tamamlanmasıyla canlı bir bölge olacak. Şehirlerin Batı’ya doğru büyümesiyle Kayapa’nın geleceği çok parlak. Bursa’da zemin olarak da en güvenilir bölge diyebilirim” diyerek sözlerini tamamladı.

Seçil Bulcan Ürküt- Mimar / Plan B Mimarlık Kurucu Ortağı

“Zer Kayapa projesi özelinde iç mimari projelendirme yaparken hedefimiz, modern ve zaman sınırına takılıp kalmayan bir stil ile kullanıcının tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, yeni ve kullanışlı malzemeler kullanarak sonuca gitmek ve yaratıcı mekanlar ortaya çıkarmaktı. Keyifli ve yaşam dolu mekanlarda, konforlu ve huzurlu bir yuva yaptık.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89